Головна Новини Суспільство події Не тільки одні уколи: Pfizer готується випускати таблетки від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки одні уколи: Pfizer готується випускати таблетки від коронавірусу

Випробування проводитимуться на 1140 дорослих, яким не потрібна госпіталізація

2 вересня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Фармацевтична компанія Pfizer анонсувала фінальну стадію випробувань на людях таблеток від коронавірусу. Пероральний препарат прийматимуть пацієнти з симптомами коронавірусу. Як передає видання "Коментарі", за інформацією Reuters, в дослідженнях візьмуть участь 1140 дорослих, які мають симптоми захворювання на коронавірус, але при цьому не мають потреби в госпіталізації.

Не тільки одні уколи: Pfizer готується випускати таблетки від коронавірусу

Pfizer протестує таблетки від коронавірусу на людях Фото REUTERS

Якщо випробування пройдуть успішно, то незабаром у продажу можуть з'явиться таблетки PF-07321332, які буде рекомендуватися приймати, коли людина відчула перші симптоми зараження COVID-19.

Головне завдання препарату — блокувати розмноження COVID-19, що точно нівелює важку стадію захворювання і дозволить перехворіти швидко і в легкій формі. Спочатку таблетки будуть використовуватися в екстрених випадках і тільки, якщо буде доведено їх ефект і безпека — надійдуть у продаж. На сьогоднішній день в США отримав схвалення лише Ремдесівір, який вводять пацієнтам внутрішньовенно для лікування COVID-19.

Також читайте на "Коментарях" — вчені наблизилися до завершальної стадії інактивованої вакцини від коронавірусної інфекції TURKOVAC. Влада Туреччини запевняє, якщо випробування пройдуть успішно, і вакцина не буде поступатися іншим вакцинам провідних виробників. То вже до кінця цього року масова вакцинація TURKOVAC може початися в Туреччині.

Читайте на "Коментарях" — влада Італії чекає до 15 вересня, перш, ніж оголосити про масову вакцинацію всередині країни. Обов'язкова вакцинація від коронавірусу торкнеться всіх, якщо за час, що залишився, не отримають щеплення мінімум 80% італійців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини