Головна Новини Суспільство події Не робота, а мрія: норвезька компанія шукає співробітника з хорошим почуттям гумору
commentss НОВИНИ Всі новини

Не робота, а мрія: норвезька компанія шукає співробітника з хорошим почуттям гумору

Майбутній співробітник повинен буде шукати в інтернеті меми, смішні відео і дивні історії

26 жовтня 2020, 20:07 comments1495
Поділіться публікацією:

Норвезька компанія Opera Software розшукує співробітника, в обов'язки якого буде входити пошук різних мемів і смішних картинок на просторах інтернету. За два тижні такої роботи роботодавець готовий заплатити 8 тисяч євро, передає видання segodnya.

Не робота, а мрія: норвезька компанія шукає співробітника з хорошим почуттям гумору

Норвезька компанія шукає співробітника з хорошим почуттям гумору. Фото: unsplash

"Ми шукаємо людину, яка любить дурні меми, дивитися відео з маленькими тюленями і вивчати конспірологічні теорії. Це найлегші гроші, які ти зможеш заробити з будь-якої точки світу", — заявляє директор компанії.

Але, звичайно ж, вимоги до кандидата теж є: він повинен вільно володіти англійською мовою, йому повинно бути не менше 18 років, а також працівник повинен мати хороший комп'ютер та швидкісний інтернет.

Також відомо, що для подачі заявки, необхідно записати відеоролик від 15 до 60 секунд, розповівши про свій досвід пошуку подібних новин в інтернеті. Далі потрібно завантажити відео в соціальні мережі, поставивши тег #operapersonalbrowser. Після того, як термін подачі заявок закінчується, і компанія детально ознайомиться з усіма претендентами, вона вибере декілька кращих претендентів, щоб запропонувати їм виконати другу частину тестового завдання.

Нагадаємо, в Шотландії шукають людину, яка буде куштувати солодощі. Border Biscuits повідомила, що їм терміново потрібна людина, яка готова стати дегустатором їх солодощів. Заробітною платою вони її точно не скривдять, адже вона становить 52 тисячі доларів за рік (що дорівнює майже 1,4 мільйона гривень). В обов'язки працівника буде входити дегустація нових видів десертів і солодощів, яким той потім повинен виставити оцінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини