Головна Новини Суспільство події Не буде щеплення - не буде грошей: що розповіли в МОЗ про ситуацію з освітянами
commentss НОВИНИ Всі новини

Не буде щеплення - не буде грошей: що розповіли в МОЗ про ситуацію з освітянами

У Міністерстві охорони здоров'я вирішили відправити школярів на канікули

13 жовтня 2021, 10:55 comments2035
Поділіться публікацією:

Ті вчителі, що не отримали дві дози, будуть відсторонені від роботи на період карантину та локдауну. Однак освітяни не тільки не працюватимуть, й сидітимуть без грошей. Про це повідомляє УНІАН.

Не буде щеплення - не буде грошей: що розповіли в МОЗ про ситуацію з освітянами

Вчителів будуть відсторонювати від роботи, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що вчителі входять до Переліку професій, які отримати обов'язкові щеплення вакциною для того, що надалі працювати. Відсторонюватимуть вчителів від роботи з 1 листопада. Тим, кого відсторонили, заробітну плату не виплачуватимуть.

Державна комісія з питань ТЕБ і НС 12 жовтня вирішила рекомендувати школам піти на канікули з 18 жовтня в усіх областях, адже епідемічна ситуація з коронавірусом погіршується в країні, хворіють діти й освітяни.

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів, що вже чимало зареєстровано шкіл, що змушені були перейти на дистанційне навчання через те, що захворіли діти та вчителі. Тому в Міністерстві вирішили відправити школярів на канікули.

За даними на 11 жовтня одне щеплення вакциною від COVID-19 зробили 84% працівників освіти. У топі областей з найвищим показником вакцинації — Миколаївська, Харківська, Луганська, Донецька.

За словами міністра освіти Сергія Шкарлета, 7% шкіл наразі навчаються на дистанційному навчанні. Станом на 11 жовтня на канікули пішли 24 школи.

Як повідомляв портал "Коментарі", на осінні канікули школярі йдуть по-різному в кожному регіоні. З 18 жовтня на канікули підуть школярі Черкас, Харкова, Івано-Франківська, Вінниці, Хмельницького, Херсона, Сум. З 25 жовтня тижневий відпочинок від уроків чекає школярів Львова, Дніпра, Миколаєва, Полтави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Роман

18 жовтня 2021, 10:27

3.14 да раси !!!! Вже не знають як щемити людей далі! І так вчителів мало, і ніхто не хоче працювати за ті копійки в школах, а є ж серед вчителів люди принципові, котрі ще хочуть жити, і не підуть колоти собі повільну смерть...

юрий

17 жовтня 2021, 11:47

А кто отменил конституцию, при отстранении в суд и пусть оплачивают вынужденный прогул.

KISA

14 жовтня 2021, 10:57

Нехай вакцинують жидів при владі та олігархів, а потім і нас.

1

13 жовтня 2021, 22:47

Пи-сы, га-ы бутут в Растове как папередники. Закумарил уже клоун

ермаков

13 жовтня 2021, 19:58

По прогнозу ИКД (diagtor.com.ua) правильным действием по ликвидации проблемы коронавируса является быстрое подавление вирусов, например по технологии ИКД с помощью яблочной кислоты и галактоалмазов, которые в течение нескольких часов подавляют в организме все вирусы ( в том числе раковые) и больной здоров. Использование вакцин принесет дальнодействующую проблему. После вакцинации увеличивается зашлакованность сосудов, увеличивается смертность, ускоряется старение, увеличивается хилость организма, наступает болезнь Альцгеймера и т.д. Все это будет приводить к инвалидности и количество инвалидов будет расти в будущем и тогда станет проблема, кто будет работать и содержать армию нетрудоспособных. Официальная медицина находится на очень низком уровне понимания медицины человека, диагностики, лечения, прогнозирования и желания что-то изменить. Поэтому незнание дополняется необдуманными командами, чтобы скрыть свое неумение решать проблемы.

Песиміст

13 жовтня 2021, 16:47

Тобто робити щеплення вже немає сенсу. Між першим і другим повинен пройти місяць - все одно без другого відсторонять

Человек Земли

13 жовтня 2021, 16:42

Вся эта вакханалия не законна.Принудиловки нет и не было.Уголовка с отягчающими как минимум за генетическую терапию над человеком будет обеспеченна.

минздрав

13 жовтня 2021, 13:27

как вы за,,,,ли со своей вакцинацией а если человеку противопоказана прививка?


Новини