Головна Новини Суспільство події Названо ім'я кращої моделі 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ім'я кращої моделі 2020 року

Нею стала плюс-сайз-модель Палома Ельсессер

24 грудня 2020, 16:51
Поділіться публікацією:

Відомий портал Models.com назвав ім'я кращої моделі 2020 року. На думку експертів, нею стала швейцарсько-американська манекенниця плюс-сайз Палома Ельсессер.

Названо ім'я кращої моделі 2020 року

ФОТО: З відкритих джерел

28-річна дівчина брала участь в рекламних зйомках для відомих світових брендів, як Nike, Inc., Fenty Beauty, Proenza Schouler і Mercedes-Benz. Вона також неодноразово прикрашала обкладинки популярних журналів, таких як Vogue, W, Wonderland Magazine і Glamour.

Незважаючи на думку журі конкурсу, читачі порталу визначили свою фаворитку, якою виявилася манекенниця з Південної Кореї Чой Со-ра. Вона прославилася в модельному світі завдяки перемозі в шоу "Топ-модель по-корейськи" (Korea's Next Top Model). Після цього дівчину запросили до співпраці знамениті бренди, як Prada, Gucci, Miu Miu, Chanel та інші.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Папа Римський Франциск знову поставив лайк в соціальній мережі під знімком напівоголеної 18-річної моделі. Відомо, що дівчину звуть Маргот. Вона самостійно помітила лайк Папи Римського і навіть вирішила написати про це в своєму профілі. через деякий час самі адміністратори мережі видалили публікацію. Дівчина встигла зробити скріншот з лайками від Папи Римського.

Також портал повідомляв про те, що відома британська модель Стелла Теннант, яка підкорила чимало світових подіумів, померла у віці 50 років. Стелла була зіркою свого часу. Її дізнавалися завдяки фірмовій стрижці "Пікс" і андрогін фігурі. Теннант вважалася улюбленицею багатьох легендарних модельєрів, зокрема була однією з фавориток самого Карла Лагерфельда. Її обличчя неодноразово ставало візитною карткою "Шанель".










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини