Головна Новини Суспільство події Найкрасивіший пляж у світі: як він виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкрасивіший пляж у світі: як він виглядає (ФОТО)

Журі вибирало найкрасивіший у світі пляж із 250 різних варіантів

3 грудня 2021, 20:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Найкрасивіший пляж у світі: як він виглядає (ФОТО)

Пляж. Фото з відкритих джерел

Професійне журі визначило найкрасивіший у світі пляж. Про це повідомляє видання ТСН.

Фахівці вибирали пляж із 250 різних варіантів, які розташовані по всій земній кулі. Лідером у цьому рейтингу виявилася Бразильська Копакабана. Її назвали найкрасивішим пляжем для відпочинку у вихідні.

Журі оцінювало пляжі за різними критеріями, серед яких була температура повітря та вода, інфраструктура, вартість готелів, розташованих неподалік, а також кількість фотографій звідти, опублікованих у соціальних мережах.

Зазначається, що крім Копакабани, у ТОП-5 опинилися чотири пляжі з американських штатів Форида та Каліфорнія. На шостому місці розташувався пляж під назвою Наама Бей, який знаходиться в Шарм-Ель-Шейху (Єгипет).

Найкрасивіший пляж у світі: як він виглядає (ФОТО) - фото 2
Фото — https://www.instagram.com/p/CW_-YAWsZLR/

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що видання The New York Times приєдналося до визначення кращої книги за останні 125 років. У результаті було сформовано список із 25 книг. Фінал голосування, в якому оберуть найкращу книгу за останні 125 років, відбудеться у грудні. Зазначається, що не всі книги зі списку, які американці вважали за найкращі, перекладені українською мовою.

Також видання повідомляло про ТОП-10 всесвітньо відомих українців, завдяки кому у світі знають про нашу країну. Більшість українців упевнена, що Україна відома у світі завдяки братам-боксерам Кличкам. Про це свідчить опитування "Українського інституту майбутнього". Саме брати. Кличко на першому місці у рейтингу опитування. Зазначається, що загалом українці хочуть рухатися у європейському напрямку, проте поняття "європейські цінності" для них є дуже своєрідним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини