Головна Новини Суспільство події ТОП-10 всесвітньо відомих українців, завдяки кому в світі знають про нашу країну
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-10 всесвітньо відомих українців, завдяки кому в світі знають про нашу країну

У ТОП-10 всесвітньо відомих українців увійшли відомі українці

1 жовтня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Більшість українців вважають, що в світі знають про Україну завдяки братам-боксерам Кличкам. Про це свідчать результати опитування "Українського інституту майбутнього". Саме брати Кличко опинились на першому місці у рейтингу опиту.

ТОП-10 всесвітньо відомих українців, завдяки кому в світі знають про нашу країну

ТОП-10 всесвітньо відомих українців, фото з відкритих джерел

Мер Києва, лідер партії "УДАР", почесний і вічний чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко посів перше місце в рейтингу відомих людей. За нього віддали голоси 55% респондентів. Друге місце зайняв Володимир Кличко, за якого проголосували 52% опитаних українців. Третє місце — у відомого футболіста, колишнього тренера збірної України Андрія Шевченка — 42%.

ТОП-10 всесвітньо відомих українців, завдяки кому в світі знають про нашу країну - фото 2

У ТОП-10 всесвітньо відомих українців також увійшли відома співачка Руслана — 32%, боксер Олександр Усик — 30%, співачка Джамала — 28%, легендарна Вєрка Сердючка, яка зайняла друге місце на конкурсі пісні "Євробачення-2007" від України (Андрій Данилко) — 22%, музикант Кузьма Скрябін — 20%, боксер Василь Ломаченко — 19% і президент Володимир Зеленський — 15%.

"Проте серед великих плюсів потрібно визначити, що переважна більшість опитаних українців вважає, що Україна – не Росія. Ба більше, різниця у наших цінностях свідчить про те, що ми відносимося до різних цивілізаційних просторів", — йдеться у повідомленні.

В цілому українці хочуть рухатись у європейському напрямку, проте поняття "європейські цінності" для них є дуже своєрідним. Тобто Європу сприймають здебільшого, як втілення добробуту, матеріальних благ та покращення життя. Водночас українці не хочуть чути про сприйняття інших цінностей. Наприклад, щодо таких питань як ставлення до ЛГБТ-спільнот, то загалом ми не сильно відрізняємось від усіх інших пострадянських країн.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у кого із знаменитостей є особистий острів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що популярна 23-річна співачка Мішель Андраде активно користується соціальними мережами і радує шанувальників яскравими фотографіями. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини