Головна Новини Суспільство події Навіщо Янукович прилетів до Мінська: ЗМІ дізналися про спецоперацію Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо Янукович прилетів до Мінська: ЗМІ дізналися про спецоперацію Москви

РФ може готувати інформаційну операцію чи акцію

2 березня 2022, 14:24 comments7252
Поділіться публікацією:

Російські спецслужби можуть готувати інформаційну операцію чи акцію в Україні, залучивши до неї президента-втікача Віктора Януковича. Як передає портал "Коментарі", про те, що Янукович зараз перебуває в Мінську, стало відомо виданню "Українська правда".

Навіщо Янукович прилетів до Мінська: ЗМІ дізналися про спецоперацію Москви

Віктор Янукович. Фото: з відкритих джерел

Видання, посилаючись на своє джерело в українській розвідці, ім'я якого не називається, повідомляє, що Віктора Януковича справді доставили до столиці Білорусі.

Один із сценаріїв може полягати в тому, що Москва спільно з Мінськом спробує оголосити Януковича президентом України, який нібито був змушений переховуватися весь час у Росії, бо побоювався за своє життя після "держперевороту".

В "УП" міркують, що отримана інформація може свідчити про те, що Віктора Януковича російські спецслужби можуть залучити до якоїсь акції проти України.

Ще одним сценарієм може бути те, що Янукович запише своє відеозвернення до українського народу. Про що може говорити у цьому зверненні поки що незрозуміло.

Коментуючи інформацію, український політолог Кирило Сазонов відзначив у себе у Facebook, Януковича привезли до Мінська і не знають, що робити далі.

"Вони виглядають не просто смішно, їх просто шкода. Безглузді та розгублені вожді "Другої армії у світі". Як деяким здавалося. І ось напланували бліц-криг, окупацію України та повернення "легітимного" для підписання капітуляції під мовчання деморалізованих українців. Але все пішло не так. Колонни горять у дорозі, міста захопити або оточити не вийшло. Світ просто душить РФ блокадою. І чим у цьому глухому куті допоможе Янукович? Так нічим. За старим планом, який полетів до біса, доведеться йти, залишаючи за собою зруйновані мости, розгромлені житлові будинки і ненависть. Ми відновимо мости, дороги, будинки і всю інфраструктуру, ЄС вже закладає на це 100 мільярдів, відновимо швидко все, знищене варварами. А ненависть залишиться надовго. Заслужена повною мірою. І жодний Янукович вам не допоможе. Процес іде", — наголосив політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" – нова партія Байрактарів вже на бойовому чергуванні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини