Головна Новини Суспільство події National Geographic анонсує революційні зміни: звільнили усіх штатних журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

National Geographic анонсує революційні зміни: звільнили усіх штатних журналістів

Один з найпопулярніших журналів оголосив про значні зміни у своїй роботі

29 червня 2023, 16:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найвідоміший американський журнал про природу National Geographic звільняє всіх журналістів, які залишилися на повний робочий день. Зміни також торкнуться багатьох інших аспектів видання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

National Geographic анонсує революційні зміни: звільнили усіх штатних журналістів

National Geographic анонсує революційні зміни. Фото з відкритих джерел

Жертвами революційних змін стали передусім штатні співробітники журналу. З липня видання звільнить 19 штатних журналістів та репортерів, тобто усіх, хто працював повний робочий день. Таким чином National Geographic буде формувати контент з фрилансерів, а решту інформації збиратиме редакція журналу.

Це не перші скорочення National Geographic. Минулого року компанія звільнила шість журналістів. Однак цього разу зміни торкнуться і штатних фотографів, з якими National Geographic також припинить співпрацю, а саме видання з нового року перестане виходити у паперовому варіанті. Така інформація викликала занепокоєння, що журнал припинить існувати, однак у National Geographic заперечили це.

"Кадрові зміни не вплинуть на плани компанії щодо продовження публікацій щомісячника, а радше дозволять більшу гнучкість у розповіді різних історій і охопленні аудиторії там, де вона є, на багатьох наших платформах", — говорить представник National Geographic Кріс Альберт.

National Geographic виходить у США з 1888 р. Характерний щомісячник із обкладинкою в жовтій рамці охопив понад десяток мільйонів американців у період свого розквіту у 1980-х роках. Зараз у нього менш як 2 мільйони підписників. У 2015 році його купив 21st Century Fox, а потім Disney, який регулярно скорочував витрати на журнал.

Раніше портал "Коментарі" писав, що і Австралії знайшли безвухого дракона.

Також "Коментарі" повідомляли про африканських щурів-саперів, які будуть розміновувати Нагірний Карабах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини