Головна Новини Суспільство події Насувається атмосферний фронт: де в Україні 25 травня пройдуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Насувається атмосферний фронт: де в Україні 25 травня пройдуть дощі

Українцям розповіли, що насувається атмосферний фронт, який принесе до деяких регіонів країни опади

25 травня 2022, 06:25
Поділіться публікацією:

Більша частина території України, 25 травня, радітиме комфортній та теплій погоді, але деякі області потраплять у полон негоди. Такі дані оприлюднив Український гідрометеорологічний центр.

Насувається атмосферний фронт: де в Україні 25 травня пройдуть дощі

Прогноз погоди на 25 травня (фото з відкритих джерел)

Відомо, що найтепліше в середу буде на Заході країни, там стовпчики термометра піднімуться до +26 градусів. Але саме в цій частині України й очікуються великі опади та шквальний вітер. На Сході погода буде вранці безхмарною, а ось увечері – похмурою. В середньому температура повітря там прогріється до +19...+21 градуса.

У північних регіонах України прогнозується ясна погода, але сонце іноді може ховатися за хмарами. Але дощів не буде. Температура підніметься вдень до +19...+21 градуса. На Півдні сонце періодично ховатиметься за хмарами, але очікується суха погода. Повітря прогріється до +22...+24 градусів.

У столиці України, 25 травня, буде хмарний день та похмурий вечір. Температура повітря складе +23...+25 градусів.

Своїм прогнозом на сторінці у Facebook також поділилася український синоптик Наталія Діденко. За її словами, середа в Україні буде теплою та переважно сухою. Але на країну з Польщі насувається атмосферний фронт, який принесе до західних областей дощі з грозами.

У Києві температура буде комфортною, без сильного вітру та опадів. Але найближчим часом у місто навідаються дощі. Діденко також зазначила, що суттєве похолодання може прийти 28-29 травня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що китайські вчені заявили, що до 2100 року літо в Північній півкулі може тривати не три, а цілих шість місяців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини