Головна Новини Суспільство події Наслідки удару по Миколаївській ОДА – під завалами досі люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Наслідки удару по Миколаївській ОДА – під завалами досі люди

З'явилося фото зруйнованої Миколаївської ОДА

29 березня 2022, 10:55
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська сьогодні зранку завдали ракетного удару, прицільно потрапивши до будівлі Миколаївської ОДА. Удар був такої сили, що обрушилося кілька поверхів. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.  

Наслідки удару по Миколаївській ОДА – під завалами досі люди

Миколаївська ОДА. Фото: з відкритих джерел

На фото, які вже з'явилися в мережі, видно понівечену від удару будівлю. Видно, що вибуховою хвилею також повибивало вікна.

У своєму відеозверненні до українців Віталій Кім назвав російських окупантів рідкісними "мудаками", які цинічно дочекалися, поки люди вийдуть на роботу і після цього завдали ракетного удару, знаючи, що у будівлі є звичайні люди. У свою чергу Кім назвав себе фартовим, бо сьогодні спізнився на роботу і під час удару не перебував у приміщенні ОДА на своєму робочому місці.

Подробиці про те, чи є жертви та постраждалі – уточнюються.

Зазначимо, у цей час у Стамбулі відбувається черговий раунд українсько-російських переговорів. Росія, як і під час попередніх раундів, цинічно обстрілює українське міста, мирних громадян, навмисно показуючи, що на компроміси російська сторона не готова.     

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія змінює стратегію війни в Україні. Радник голови МВС Вадим Денисенко розповів, яких тепер дій варто очікувати від російської армії, куди буде завдано основного удару. Вся причина зміни стратегії бойових дій у тому, що Москва не зуміла успішно провести наземну операцію в Україні. Росія знову робить головну ставку на ракетні обстріли.      

Наслідки удару по Миколаївській ОДА – під завалами досі люди - фото 2
Наслідки удару по Миколаївській ОДА – під завалами досі люди - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mykolaivskaODA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини