Головна Новини Суспільство події NASA успішно випробувало ракету для польоту на Місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA успішно випробувало ракету для польоту на Місяць

Багато аерокосмічні фірми вже привітали управління з успішним випробуванням

19 березня 2021, 06:19
Поділіться публікацією:

Американське космічне агентство NASA завершило випробування ракети, яка повинна доставити людей на Місяць до 2024 року в рамках місії "Артеміда". Про це йдеться на сайті NASA.

NASA успішно випробувало ракету для польоту на Місяць

NASA успішно завершило випробування (фото з відкритих джерел)

Під час випробування NASA змоделювали запуск двигунів основного ступеня ракети Space Launch System (SLS) закріпленої в вежі космічного центру імені Джона Стенніса в штаті Міссісіпі.

Аерокосмічні фірми вважають, що управління провело успішне випробування двигунів ракети, побудованої для місії компанією Boeing. Метою останньої є повернення людей на Місяць до 2024 року, тобто більш ніж через півстоліття з моменту останньої місячної прогулянки.

Під час випробування NASA змоделювали запуск двигунів основного ступеня ракети Space Launch System (SLS) закріпленої в вежі  космічного центру імені Джона Стенніса в штаті Міссісіпі.

Чотири двигуни працювали протягом восьми хвилин випробувань і заповнили всі навколо хмарами білого диму. Після того як вони відключилися, співробітники NASA аплодували в прямому ефірі.

Нагадаємо, американському космічному агентству NASA вдалося створити унікальну віртуальну фотокабіну з видами Марса, на тлі яких може сфотографуватися кожен охочий. Також повідомляється, що для створення зображення, слід завантажити знімок, вибрати більш сподобався фон, а потім завантажити та зберегти фотографію. Космічне агентство також пропонує поділитися зображенням під хештегом #CountdownToMars. Зробити знімок можна на тлі пейзажів Червоної планети, у марсохода, ракет, а також офісу NASA.

Напередодні марсохід Perseverance став п'ятим марсоходом НАСА, благополучно приземлився на поверхню Марса після того, як пережив "сім хвилин жаху". Це найбільший і досконалий марсохід, який агентство коли-небудь відправляло на Червону планету. Він буде збирати дані і шукати ознаки давнього життя в кратері, в якому, як передбачається, близько 3,9 млрд років тому було озеро.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини