Головна Новини Суспільство події Народні депутати України звернулися до ВООЗ та Червоного Хреста
commentss НОВИНИ Всі новини

Народні депутати України звернулися до ВООЗ та Червоного Хреста

Україна просить Червоний Хрест, Українську Медичну Асоціацію США, ВООЗ допомогти населенню

3 березня 2022, 10:37
Поділіться публікацією:

Комітет з питань охорони здоров'я звернувся до ВООЗ та Червоного Хреста щодо надання Україні гуманітарної допомоги.Про це повідомив Михайло Радуцький.

Народні депутати України звернулися до ВООЗ та Червоного Хреста

Фото ілюстративне / Pixabay

Комітет написав три листи для міжнародних організацій — ВООЗ,  Міжнародного комітету Червоного Хреста, голови гуманітарного комітету Української Медичної Асоціації США у зв'язку з тим, що в умовах війни наявні проблеми з організацією роботи медичних закладів, забезпеченням лікарень та аптек медичними препаратами, вивезенням поранених із місць бойових дій.

Україна просить ВООЗ надати гуманітарну допомогу у вигляді ліків та медичного обладнання, Червоний Хрест посприяти в організації "зелених коридорів" для мешканців окупованих територій, евакуації дітей, тяжкохворих та поранених, а також надати гуманітарну допомогу державі..

Голову гуманітарного комітету Української Медичної Асоціації США Україна просить організувати лікування постраждалих українських військових та надати нашій країні гуманітарну допомогу.

Адже допомога міжнародних організацій дуже необхідна для порятунку населення, що постраждало від обстрілів російськими окупантами.

Як повідомляв портал, у Центрі оборонних стратегій розповіли, яку тактику ворог використовує у Києві. У Києві російські окупаційні війська намагаються використати ту саму тактику, що і в інших містах, вони намагаються брати місто в кільце, поступово звужуючи його.

Російський опозиціонер Олексій Навальний закликає росіян мітингувати та боротися, щоб зупинити війну в Україні й не бути боягузами. Лідер опозиції написав, що росіяни не мають бути нацією вбивц, боягузів і мовчунів, які мовчать про воєнні дії, про обстріли російськими військами населення України, про війну, "розв’язану нашим явно збожеволілим царьком".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/radutsky
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини