Головна Новини Суспільство події У Центрі оборонних стратегій розповіли, яку тактику ворог використовує у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Центрі оборонних стратегій розповіли, яку тактику ворог використовує у Києві

Росіяни намагаються взяти в кільце Київ, за 20-40 км від столиці продовжуються інтенсивні бої

3 березня 2022, 09:43 comments2717
Поділіться публікацією:

У Києві російські окупаційні війська намагаються використати ту саму тактику, що і в інших містах, вони намагаються брати місто в кільце, поступово звужуючи його. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчить звіт Центру оборонних стратегій.

У Центрі оборонних стратегій розповіли, яку тактику ворог використовує у Києві

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Столицю з усіх боків обходить сильне угруповання військ (близько 30 БТГр). Найбільша загроза зараз залишається з півночі та північного заходу від Києва (Іванків, Ворзель, Буча, Ірпінь Гостомель).

ЗСУ продовжують обороняти столицю. Найжорстокіші бої йдуть у межах 20-30 км від Києва. Досягти поставленої мети окупаційним військам поки що не вдається. У боях окупанти втрачають техніку, також є значні втрати серед особового складу.

У Центрі оборонних стратегій прогнозують, що російські окупаційні війська спробують взяти столицю України під свій контроль, задіявши авіацію, а також завдаючи ракетних ударів по важливих об'єктах інфраструктури Києва.

На захід від Києва українські захисники дали бій агресору і відбили Макаров, зайнявши оборону населеного пункту.

Столиця України залишається праоритетним містом для захоплення російськими окупантами. Не менш актуальними є Харків та міста, розташовані на півдні України. По них також завдаються ракетні, а також артилерійські удари.

Читайте також на порталі "Коментарі" — захоплений у полон російський майор розкрив плани Путіна щодо окупації України. До 2-3 березня російські військові повинні були прозвітувати про виконане завдання і повернутися назад до Росії. У результаті, все пішло навперейми. Кремль не розраховував, що війна так затягнеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини