Головна Новини Суспільство події Нардеп: Путін в Білорусі хоче знов зробити Януковича президентом, щоб дотиснути Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: Путін в Білорусі хоче знов зробити Януковича президентом, щоб дотиснути Лукашенка

Після провалу в Україні з "військової операцією" у Путіна вирішили піти на інший крок

2 березня 2022, 15:45 comments1373
Поділіться публікацією:

В деяких ЗМІ з’явилася інформація про те, що українського президента-втікача Віктора Януковича, котрий весь цей час переховувався в Росії, хочуть оголосити президентом у Білорусі. Якщо таке станеться, то Путін – психічно хвора людина. Він – некрофіл. Він збуджуються від усього мертвого. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише нардеп 8-го скликання, журналіст Сергій Висоцький.

Нардеп: Путін в Білорусі хоче знов зробити Януковича президентом, щоб дотиснути Лукашенка

Віктор Янукович. Фото: з відкритих джерел

"Юридично, я так розумію, розрахунок Путіна полягає у тому, щоби Янукович після свого "відновлення" в якості президента, знову написав прохання до ОДКБ щодо вводу військ. Щоби дотиснути Лукашенко", – зазначив Висоцький. 

Він додає все це свідчить про те, що план Володимира Путіна повністю провалився. Діставання із шафи побитого міллю президента-втікача з "коронуванням" в Білорусі – це свідчення проміжної поразки Путіна. Бо хотілося не у Мінську, а у Києві. І не Януковича, а якогось Царьова. 

"Путін стоїть перед вибором. Самостійно Україну він перемогти не здатен. 80% його підрозділів вже пройшли через фронт, понесли нищівні втрати, техніка спалена, боєздатність на нулі. Далі потрібно або оголошувати мобілізацію в Росії і прощатися із формулюванням "спеціальна операція", або кидати в нашу країну білоруські війська. Інші країни ОДКБ я в розрахунок не беру. Бо в боєздатність якоїсь вірменської армії на українській землі просто не вірю. Лукашенко поки що намагається крутитися. І це добре. Бо кожен день грає на нас. Х*р вони нас переможуть. Все буде Україна!  Українці таки поховають імперію. В мене немає в цьому жодного сумніву!", – розмірковує Сергій Висоцький.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на Сумщині відбулися переговори з росіянами: стало відомо, про що домовилися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини