Головна Новини Суспільство події "Нам потрібні літаки та ракети": зять екс-президента Кучми звернувся до Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нам потрібні літаки та ракети": зять екс-президента Кучми звернувся до Заходу

У колонці під назвою "Україні потрібно більше ніж співчуття Заходу, щоб перемогти Росію" олігарх зазначає, що ризики бездіяльності для Заходу ще більші, ніж ризики постачання літаків та зброї Україні

15 березня 2022, 08:52
Поділіться публікацією:

Відомий український бізнесмен, зять екс-президента Леоніда Кучми Віктор Пінчук звернувся до західних держав із проханням допомогти Україні з постачанням літаків та зброї для захисту від російської агресії. Як передає видання "Коментарі", про це Віктор Пінчук написав у своїй колонці для The Wall Street Journal.

"Нам потрібні літаки та ракети": зять екс-президента Кучми звернувся до Заходу

Віктор Пинчук. Фото: GETTY IMAGES

Бізнесмен підкреслив, що своєю бездіяльністю Захід ризикує набагато більше, ніж тим, що прийме рішення і надасть Україні літаки та більше оборонної зброї для захисту своєї території та зупинки російської агресії.

Віктор Пінчук зізнався, що його приємно здивувало те співчуття, яке він зустрів у багатьох країнах, люди виявляли солідарність із українським народом, публічно підтримували його. Україна дуже цінує співчуття, але це поки що ніяк не зупиняє агресора, і країна продовжує руйнуватися.

Пінчук зазначив, що синьо-жовті прапори, продукти харчування, гроші – це дуже багато, але замало. Якщо Заходу справді хоче врятувати Україну та допомогти їй відбити російське вторгнення, то Києву потрібно поставити літаки, зенітні та протитанкові ракети, озброєні безпілотники та іншу військову зброю.

За словами бізнесмена, зараз настав час, коли потрібно не оцінювати ризики, не продовжувати купувати в Росії нафту та вугілля, а просто прийняти вольове рішення та надати Україні необхідне озброєння.

Також Віктор Пінчук запропонував західним лідерам подумати, що якщо вони й надалі не діють і дозволять Росії розірвати міжнародну систему, знищити суверенну націю, вчинити масові вбивства?

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна тримає оборону: у ворога ще мінус чотири вертольоти та мінус один літак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ник

15 березня 2022, 10:06

Свої гроші всі армії віддав ???

Володимир

15 березня 2022, 09:26

А при кому Україна віддала росії стратегічні бомбардувальники і більше 500 крилатих ракет якими вони зараз нас обстрілюють????


Новини