Головна Новини Суспільство події Налетять морози: коли в Україні сильно похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

Налетять морози: коли в Україні сильно похолодає

Уже скоро погода в Україні стане морозною

7 листопада 2023, 21:55 comments4653
Поділіться публікацією:

Погода в  українських регіонах   швидко різко зміниться. Спочатку  прогнозуються   дощі, які  литимуть в більшості регіонів нашої  країни, а за недовгий час  після них очікується  серйозне пониження температури повітря – розпочнуться морози.

Налетять морози: коли в Україні сильно похолодає

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Пониження температури повітря до "нулів"  прогнозується  наприкінці наступного тижня, з 17-18 листопада. Про це розповідає синоптик Наталія Діденко.

Але перед  мінусовими  показами стовпчика термометра  буде  кілька днів суттєвого похолодання, воно буде  без морозу,  але  з  опадами.

"Похолодання 9-го листопада пошириться практично на всю територію України. Більш серйозне зниження температури повітря (вночі до "нулів") передбачається у кінці наступного тижня, із 17-18 листопада", – стверджує  Діденко.

За прогнозом  Наталки Діденко,  в переважній більшості регіонів  похолодає вже з середи, 8 листопада.  Холод принесе циклон, що прихопить  з собою атмосферні фронти. На територіях  більшості українських  регіонів 8 листопада  йтимуть дощі,  в деяких  регіонах  навіть сильні.  Погода буде хмарною,  мокрою і сірою.

Як стверджує синоптик, дощів 8 листопада  не буде  лише на південному сході, в  Криму, в Запоріжжі  і на Донеччині.

 "Температура повітря завтра відчутно знизиться на заході, півночі та в центрі України, максимально близько +7+12 градусів. До речі, через похолодання у Карпатах завтра можливий мокрий сніг! На сході похолоднішає лише на Харківщині, а на Донеччині та Луганщині буде тепло, +12+16 градусів. Найтеплішою передбачається погода у південній частині, +16+20, в Криму та на півдні Одещини +20+22 градуси. Ось такі завтра контрасти, від +7 до +22 градусів!", – прогнозує Наталка Діденко.

В українській столиці  середа  прогнозується  з дощем та похолоданням, вдень  стовпчик термометра показуватиме лише +9 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що якою буде зима цього року в Україні. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини