Головна Новини Суспільство події Нацполіція звернулась з повідомленням до українців щодо комендантської години на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацполіція звернулась з повідомленням до українців щодо комендантської години на Новий рік

Правоохоронці закликали проводити свята у колі родини, близьких та друзів, і не порушувати комендантську годину.

28 грудня 2023, 14:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Національній поліції закликали українців не порушувати комендантську годину попри новорічні свята. Правоохоронні органи зазначають, що з розумінням будуть ставитись до перебування на вулиці, але лише у випадках нагальної потреби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Інтерфакс-Україна".

Нацполіція звернулась з повідомленням до українців щодо комендантської години на Новий рік

Нацполіція закликала не порушувати комендантську годину. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу у Києві начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Максим Ахрамєєв закликав проводити свята у колі родини та не порушувати комендантську годину.

"У нас достатньо впродовж останніх двох років "пригод", тому звертаюсь до громадян, щоб провели свята в колі сім'ї, близьких, друзів. Не треба виходити і порушувати комендантську годину", — сказав Максим Ахрамєєв, однак додав, що поліція "зрозумінням ставитимемося до тих, хто порушує комендантську годину в разі крайньої необхідності".

Також у Нацполіції заявили, що будуть різко реагувати на будь-які гучні святкування під час війни в комендантські години.

"Не той, напевно, нині час, щоб так святкувати... якщо на 102 надходитимуть заяви і повідомлення щодо гучних святкувань у закладах, будемо жорстко реагувати", — сказав Ахрамєєв.

Представник поліції також розповів, що на автошляхах будуть посилені патрулі поліції. Тому Максим Ахрамєєв закликав не сідати за керування автомобілем у нетверезому стані, а також не використовувати піротехнічні засоби, за якими можна отримати адміністративну та кримінальну відповідальність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп у різдвяному привітанні згадав Україну.

Також "Коментарі" писали, що керівник Нацполіції розкритикував ідею мобілізувати правоохоронців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини