Головна Новини Суспільство події НАБУ оголосили в розшук ще одного фігуранта «справи ПриватБанку»: кого саме
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ оголосили в розшук ще одного фігуранта «справи ПриватБанку»: кого саме

Колишню начальницю фінансового менеджменту управління «ПриватБанку» підозрюють у розтраті коштів

12 травня 2021, 15:59
Поділіться публікацією:

Розслідування, котре стосується так званої "справи ПриватБанку", нехай і повільно, але впевнено просувається вперед. 12 травня стало відомо, що агенти Національного антикорупційного бюро оголосили про розшук чергового фігуранта скандальної справи.

НАБУ оголосили в розшук ще одного фігуранта «справи ПриватБанку»: кого саме

НАБУ оголосили в розшук ще одну фігурантку "справи "ПриватБанку". Фото із відкритих джерел

За інформацією прес-служби організації, цією особою є Олена Бичихіна. В НАБУ уточнюють, що жінка має статус підозрюваної у "справі ПриватБанку". Бичихіну хочуть перевірити на ймовірну причетність до розтрати значної суми коштів.

Відзначимо, що Олена Бичихіна очолювала департамент фінансового менеджменту управління "ПриватБанку". Однак однією посадою жінка не обмежилася, відзначившись ще і в одній організації (юрособа — ред.), пов'язаній із банківською організацією.

Йдеться про страхову компанію "Інгосстрах", в якій Бичихіна працювала першою заступницею керівника управління.

Нагадаємо, що Бичихіній разом із екс-керівниками "ПриватБанку" Олександром Дубілетом і Володимиром Яценко не так давно були оголошені підозри щодо розтрати чужого майна. В цілому завдані збитки оцінюються щонайменше у 136 мільйонів гривень.

До слова, сам Дубілет знаходиться в розшуку ще з кінця березня 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що нині націоналізований "ПриватБанк" збираються виставити на продаж, аби зацікавити іноземних інвесторів. За словами виконавчого директора Асоціації захисту банків Оксани Чепіжко, організацію може приватизувати один із найбільших світових трастів. Що ж (або хто) заважає запустити процес продажу "на повну", дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про позицію керівництва Національного банку щодо виставлення "ПриватБанку" на торги для іноземних партнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини