Головна Новини Суспільство події Колишнього главу «ПриватБанку» оголосили в розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнього главу «ПриватБанку» оголосили в розшук

15 березня НАБУ оголосило підозра трьом колишнім посадовим особам ПриватБанку

29 березня 2021, 22:21
Поділіться публікацією:

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) оголосило в розшук ексголови правління "ПриватБанку" Олександра Дубілета в зв'язку з підозрою в причетності до розтрати 8 млрд грн. Про це повідомляє "Укрінформ".

Колишнього главу «ПриватБанку» оголосили в розшук

ПриватБанк (фото з відкритих джерел)

"Детектив виніс постанову про оголошення Олександра Дубілета в розшук", — заявив в.о. керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук.

Раніше генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозри в розтраті 8 млрд гривень колишнім топчиновникам "ПриватБанку" — Дубілету, його заступнику та керівнику міжбанківських операцій.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України направило до Офісу Генерального прокурора проекти підозр у справі про націоналізацію ПриватБанку. За словами представника ЗМІ, глава Національного антикорупційного бюро Артем Ситник повідомив, що детективи відомства у справі ПриватБанку підготували проєкт підозр і направили їх в Офіс генерального прокурора. Відповіді від правоохоронців поки не отримано. Разом з тим генпрокурорка Ірина Венедиктова вчора заявляла, що не блокуватиме підписання цих підозр. Також вона повідомила про прийняття певних процесуальних рішень і сказала, що справа почала рухатися в правильному напрямку.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Приватбанк "відсудив 1 млрд грн в компанії Коломойського, повідомляє" Економічна правда "16 листопада. Як йдеться в рішенні Господарського суду Одеської області від 30 жовтня, суд задовольнив позов" ПриватБанку "в компанії" Агротермінал " і вирішив стягнути з неї як поручителя компанії "Бориваж" 1 млрд грн заборгованості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ukrinform.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини