Головна Новини Суспільство події На зухвалий випад Путіна Макрон несподівано став на захист Зеленського у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

На зухвалий випад Путіна Макрон несподівано став на захист Зеленського у Москві

На зустрічі з Макроном Путін знову зажадав від Києва виконання Мінських угод

8 лютого 2022, 08:34 comments1499
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", під час візиту президента Франції Еммануеля Макрона до Москви головною темою у розмові із президентом Росії Володимиром Путіним було обговорення ситуації навколо України. Окремо звучала тема виконання Мінських угод. Путін заявив, що незалежно від того, чи подобаються президенту України Зеленському чи ні Мінські угоди, він зобов'язаний їх виконати. На такий випад російського президента Еммануель Макрон відповів, що він би не став так ставити питання, зазначивши, що Кремлю не варто в ситуації, що склалася, вимагати від Києва політичного виконання "Мінська".

На зухвалий випад Путіна Макрон несподівано став на захист Зеленського у Москві

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Говорячи про ситуацію, що склалася, Еммануель Макрон мав на увазі концентрацію російських військ біля українського кордону, що не сприяє нормальному діалогу та швидкої реалізації Мінських угод. Макрон звернув увагу Путіна на те, що Москва стягнула до українського кордону безпрецедентну кількість військового контингенту та новітньої військової техніки, яка застосовується під час наступу.

За словами президента Франції, якщо ж згадати 2015 рік, то тоді з боку Росії не було такого тиску на Україну та Європу, хоч і тривали запеклі бої на Донбасі. При цьому, зазначив Макрон, тоді Росія не робила таких спроб відвертого військового шантажу. Тому зараз ставити питання щодо політичного виконання Україною "Мінська" передчасно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції відвідав Москву і сьогодні проведе зустріч із президентом Зеленським: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чого чекати від дипломатичного вояжу лідера Франції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини