Головна Новини Суспільство події На засіданні Ради безпеки ООН Росії вказали на два шляхи завершення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

На засіданні Ради безпеки ООН Росії вказали на два шляхи завершення війни в Україні

Кислиця фактично процитувала слова самих росіян у січні 2022 року

19 травня 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

Представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Ради безпеки ООН, яке скликала РФ для "засудження" постачання зброї ЗСУ, закликав росіян "збирати манатки та вирушати" на рубежі 1991 року. Як передає видання "Коментарі", під час свого виступу дипломат вказав на два шляхи виходу "кримінального бункерного дідуся" із нинішньої ситуації: або здатися, або повторити долю Гітлера у квітні 1945 року.

На засіданні Ради безпеки ООН Росії вказали на два шляхи завершення війни в Україні

Сергій Кислиця. Фото: з відкритих джерел

Сергій Кислиця наголосив, Україна боротиметься, "поки кожен громадянин України і кожен клаптик суверенної землі не буде звільнений", а Росія – не зазнає повного розгрому.

"Всі російські військові злочинці будуть притягнуті до відповідальності", — пообіцяв Кислиця.

У своїй промові дипломат окремо звернувся до російської делегації російською: "Настав час вам виконати повчання вашого начальника — заступника міністра — який у січні минулого року в стилі гопника мав нахабство сказати те, що вам вже час виконати самим — "збирати манатки і вирушати" межі 1991 року".

Читайте також на порталі "Коментарі" — слідом за Британією, Францією, Нідерландами про готовність навчати українських пілотів, ставши частиною "літакової коаліції", заявила Бельгія. І хоч безпосередньо про передачу нам тих же британських винищувачів Eurofighter Typhoon поки не йдеться, лід, схоже, рушив. У Міноборони України, до речі, раніше зазначили, що ми потребуємо 40-50 літаків на кшталт американських винищувачів F-16. Які перспективи того, що ми в найближчому майбутньому отримаємо потрібні "крила"? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді Україна має шанс стати членом НАТО – на що розраховуємо у Вільнюсі. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини