Головна Новини Суспільство події На виборах ректора КНУ імені Шевченка переміг Володимир Бугров: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На виборах ректора КНУ імені Шевченка переміг Володимир Бугров: що про нього відомо

У другому турі кандидат набрав 47,59%

8 грудня 2020, 10:40
Поділіться публікацією:

Київський національний університет імені Тараса Шевченка обрав нового ректора. Ним став проректор з науково-педагогічної роботи КНУ, 53-річний Володимир Бугров. З 2008 року головою КНУ був Леонід Губерський.

На виборах ректора КНУ імені Шевченка переміг Володимир Бугров: що про нього відомо

ФОТО: З відкритих джерел

У другому турі виборів ректора Володимир Бугров здобув перемогу над директором Інституту геології Сергієм Вижвою. За Бугрова проголосувало 1 839 виборців (47,59%), за Вижву — 450 осіб (11,65%). Також 116 осіб не підтримали жодного кандидата. Відомо, що на вибори ректора не з'явилося 37,06% представників студентства, наукових співробітників, педагогів та інших виборців.

Новообраний ректор Володимир Бугров народився 10 листопада 1967 року в родині вчителів. Закінчивши місцеву середню школу з відзнакою, Бугров вступив на філософський факультет КНУ імені Шевченка.

З 1986 по 1988 роки проходив строкову службу в лавах Збройних сил.

З 1991 року почав активну наукову діяльність, і у 2009 році був призначений проректором з науково-педагогічної роботи КНУ.

Володимир Бугров є автором сотень наукових і науково-методичних робіт. Він був удостоєний звання "Відмінника освіти України", "Заслуженого працівника освіти України". Бугров також є кавалером ордена "За заслуги" III ступеня.

Раніше "Коментарі" писали, що через кілька років Україна може зіткнутися з нестачею педагогічних працівників в установах профосвіти. У наступному році МОН запропонує викладачам установ профосвіти нові програми стажування та обіцяє працювати над поліпшенням умов їх роботи. Відзначається і про плани поступово підвищити оклад педагогів таких установ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини