Головна Новини Суспільство події На Україну налетять дощі та спека: де сильно погіршитися погода
commentss НОВИНИ Всі новини

На Україну налетять дощі та спека: де сильно погіршитися погода

Актуальний прогноз погоди на 26 липня в Україні

25 липня 2022, 22:30 comments2254
Поділіться публікацією:

Погодна ситуація  в країні в найближчу добу зіпсується в кількох регіонах.  В частині України  буде спека, а  інша частина потерпатиме від дощів.

На Україну налетять дощі та спека: де сильно погіршитися погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел) Січеславська бригада

Синоптикиня  Наталка Діденко попереджає, що жарка погода у вівторок знову прийде в західні регіони. Припікатиме і в південних регіонах.

"26 липня очікується протягом дня +29 +32 градуси, самим жарким полюсом виявиться Закарпаття, +32 +35 градусів! Спекотно буде також завтра в Одеській і Миколаївській областях, +29 +32 градуси", — прогнозує Діденко.

Синоптик додала, що на Заході в середу спека таки відступить і буде прохолодно. В інших  українських регіонах  у вівторок  буде комфортна погода, температура становитиме від + 25 до + 29 градусів.

Так само  комфортно  буде  на території Харківської  і Сумської областей — від +22 до +26 градусів.

Синоптик каже, що опади  у вівторок  можуть пройти   на Сході України та в Полтавській області.

Ввечері  завтрашнього дня  дощі  будуть йти на території Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Чернівецької області, а також Волинської та  Закарпатської.

В столиці 26 липня, за словами прогнозистки, буде ідеальна синоптична ситуація.  В місті буде сонячно, але не спекотно, дощі цього дня не набридатимуть, вітерець помірний,  температура повітря становитиме +26 +27 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,  якою буде погода у серпніОстанній місяць літа — серпень 2022  за прогнозом синоптиків принесе спекотну погоду з посухою,  після цього різко похолодає  і  буде дощова  погода. Як  прогнозують на ресурсі  Wisemeteo, перша десятиденка в серпні вирізнятиметься  високою температурою (майже+30), дощів майже не буде. Друга десятиденка буде прохолоднішою (очікується +25 градусів протягом дня), але дощів бракуватиме.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини