Головна Новини Суспільство події На Україну налетить ураган: які області затопить
commentss НОВИНИ Всі новини

На Україну налетить ураган: які області затопить

Прогноз погоди на 19 серпня

18 серпня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Погода в Україні, 19 серпня, буде з дощами, зливами, поривчастим вітром в деяких регіонах країни. Холодна температура із Заходу України буде поширюватися на решту території.  Про це повідомляють в Українському гідрометцентрі.

На Україну налетить ураган: які області затопить

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"19 серпня в центральних, південних, а вдень й у східних регіонах країни очікуються грози, місцями град, шквали 15-20 м/с, вночі в центральних і південних областях місцями пройдуть доволі сильні дощі ", -  йдеться в повідомленні.

На опублікованій карті синоптиками видно, що опади завтра будуть на майже всій території країни  крім північних і західних областей.

На Україну налетить ураган: які області затопить - фото 2

Температура повітря 19 серпня буде +21+25 на більшості територій. На півдні, в Полтавській, Дніпропетровській області +26+29 градусів, а на сході +30+33. На заході вночі синоптики прогнозують похолодання до +9+11 градусів.

У столиці вдень +21+23 градуси, вночі +15+17, опади малоймовірні.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляє, що інформувало своїх читачів про те, що синоптики розповіли, якою буде погода у серпні. Синоптики вважають, що середня температура в останній літній місяць коливатиметься в межах +20 ... +25 градусів, у Карпатах — +16 ... +18 градусів, що вище за кліматичну норму. Фахівці прогнозують, що середня кількість опадів у країні в серпні очікується в межах 31-80 мм, на Прикарпатті місцями — 95-99 мм. 

 Відзначимо, що найближчим часом в країні збережеться стабільно спекотна погода з температурою в межах +30 градусів. Однак, починаючи з наступного тижня, в деяких областях України позначка термометра може досягти критичних +38 градусів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини