Головна Новини Суспільство події На українських дорогах і в місцях відпочинку посилили контроль
commentss НОВИНИ Всі новини

На українських дорогах і в місцях відпочинку посилили контроль

Очільник Нацполіції Олександр Фацевич зазначив, що в день святкування Пасхи, 2 травня, на дорогах України і в місцях відпочинку було посилено контроль

2 травня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 2 травня, відзначається велике і світле свято Пасхи. Щоб святкування відбулося спокійно і без порушень, на дорогах України і в місцях відпочинку було посилено поліцейський контроль. Таку інформацію повідомив голова Національної поліції України Олександр Фацевич.

На українських дорогах і в місцях відпочинку посилили контроль

Великдень в Україні / Фото: mvs.gov.ua

Відомо, що за дотриманням порядку в посиленому режимі стежать як піші, так і автомобільні патрулі Національної поліції. Вони дивляться, чи дотримуються городяни карантинних обмежень, які діють у деяких областях країни.

Олександр Фацевич зазначив, що патрульні жорстко контролюють дотримання правил дорожнього руху, особливо, якщо це стосується управління автомобільним транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Також співробітники поліції патрулюють зони відпочинку, водойми і курортні зони в південних регіонах держави.

У Міністерстві внутрішніх справ України зазначили, що в Україні під час великодньої ночі не було зафіксовано серйозних і грубих порушень. За правопорядком стежили понад 29 тисяч правоохоронців.

За даними Нацполіції, великодні богослужіння планувало відвідати близько мільйона жителів України. Всього у пасхальну ніч працювало понад 14 тисяч храмів.

Правоохоронці попереджали, що в разі, якщо люди не будуть дотримуватися карантинних обмежень, вони проводитимуть роз'яснювальну роботу. Якщо ж їхні зауваження ігноруватимуться, то вони можуть притягнути порушників до адміністративної або ж кримінальної відповідальності.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський привітав українців з Великоднем і підкреслив, що святкувати його вдома — не соромно і не грішно, адже так ми показуємо турботу про своїх ближніх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини