Головна Новини Суспільство події На TikTok подали до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

На TikTok подали до суду

Згідно зі скаргою позивачки, модератори контенту працюють по 12 годин і повинні переглядати по 100 відео за зміну

25 грудня 2021, 23:06
Поділіться публікацією:

Модератор контенту соціальної мережі TikTok Кенді Фрейзер подала до суду через відео з дитячою порнографією та самогубствами. Також серед неприйнятного контенту спостерігалися зґвалтування, обезголовлення та знущання з тварин. Про це повідомляє американська агенція Bloomberg. Фрейзер зазначила, що від перегляду такого контенту у неї розвинувся посттравматичний стресовий розлад.

На TikTok подали до суду

TikTok - фото з відкритих джерел

"Згідно зі скаргою позивачки, модератори контенту працюють по 12 годин і повинні переглядати по 100 відео за зміну. Серед них зустрічається відео з канібалізмом, стріляниною у школах, самогубствами, зґвалтуваннями, обезголовленнями, знущаннями з тварин і дитячою порнографією. Модераторам дозволяють переглядати одне відео не довше 25 секунд, а також дивитися від трьох до десяти записів одночасно”, – наголошують адвокати Кенді Фрейзер у скарзі.

Поки що представники соцмережі не коментують звинувачення, проте зазначають, що дбатимуть "про створення безпечного робочого середовища для співробітників".

Нагадаємо, у мережі TikTok стала популярною нова та небезпечна гра. Це "вірусний" тренд під назвою Blackout Challenge, за умовами якого його учасники знімають, як затримують своє дихання до непритомності. Нещодавно така небезпечна гра забрала життя 10-річної американки Ніли Андерсон зі штату Пенсільванія.

Зараз мама, яка пережила таку важку втрату, попереджає інших батьків, щоб вони подбали про захист своїх синів і дочок від розваги, яка спонукає їх до смерті. Наразі небезпечна гра та відео до неї видалені з платформи, адже представники популярної соцмережі прагнуть боротися з такою негативною тенденцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини