Головна Новини Суспільство події У TikTok набирає обертів нова смертельна гра: в чому її небезпека
commentss НОВИНИ Всі новини

У TikTok набирає обертів нова смертельна гра: в чому її небезпека

Blackout Challenge закликає підлітків затримувати своє дихання та фільмувати процес

23 грудня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

В мережі TikTok стала популярною нова і небезпечна гра. Це вірусний тренд під назвою Blackout Challenge за умовами якого,  його учасники знімкують, як затримують своє дихання до стану непритомності. Нещодавно така небезпечна гра забрала  життя 10-річної американки Ніли Андерсон зі штату Пенсільванія.

У TikTok набирає обертів нова смертельна гра:  в чому її небезпека

Батьки б'ють на сполох (фото з відкритих джерел)

Зараз  мама, яка пережила таку важку втрату, робить попередження іншим батькам, щоб вони подбали про захист своїх синів і доньок від розваги, яка спонукає їх до смерті.

На даний час небезпечна гра та відео до неї, видалені з платформи, адже представники популярної соцмережі прагнуть боротись з такою негативною тенденцією.

Як розповіла американка, її 10-річна донька  втратила свідомість в  спальній кімнаті котеджу в Честері в неділю, 19 грудня. Це сталось після того, як вона виконала всі поставлені умови, зазначені в розвазі. Родина шпиталізувала дівчинку до медичного закладу, але вже було пізно, Ніла померла.

Тепер її мама наказує батькам переглядати телефони дітей, адже не відомо, що там можна знайти.             

 "Вона була всім. Вона була щасливою дитиною. Це біль, який не піде. Це у мене в горлі. Мені так боляче. Ми не думаємо, що 10-річні спробують це. Вони намагаються, бо вони діти, і вони нічого не розуміють", — розповіла мама.

В коментарі від  мережі TikTok зазначилили, що "тривожний челендж" з'явився ще раніше до відеоплатформи та ніколи не мав відношення до TikTok.

Тривожна статистика шокує, адже 10-річна американка – п’ята з дітей, які померли, спробувавши  себе в смертельній грі цього року.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що TikTok внесе зміни до роботи алгоритму перегляду рекомендованих відео.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини