Головна Новини Суспільство події На Сумщині загарбники виганяють людей із будинків, - голова ОВА Живицький
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сумщині загарбники виганяють людей із будинків, - голова ОВА Живицький

Ніхто з російських солдатів більше не церемониться з місцевими жителями і вже не намагається одягати маску «визволителя», як у перші дні вторгнення

17 березня 2022, 09:20
Поділіться публікацією:

Кожен новий день війни України та Росії додає все більше паралелей між російськими окупантами та фашистськими загарбниками часів Другої світової війни. Російські офіцери та солдати у захоплених населених пунктах Сумської області вже не просто займаються мародерством та залякуванням місцевих беззбройних мешканців. Вони виганяють людей на вулиці, займаючи їхні будинки на нічліг. Окупанти відбирають їжу та цінні речі. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм розповів голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

На Сумщині загарбники виганяють людей із будинків, - голова ОВА Живицький

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Користуючись відсутністю гуманітарних коридорів, рашисти вирішили влаштувати марші озброєння на Сумщині. Вилізли з усіх дірок, як щури", – написав Дмитро Живицький.

Губернатор зазначив, що найбільше не позаздриш місцевим жителям тих сіл Сумської області, куди ворог заходить, щоб заночувати. Ніхто не церемониться з жителями і вже не намагається одягати маску "визволителя", як у перші дні вторгнення.

За словами Живицького, російські окупанти на свій вибір обирають собі будинки для нічлігу, виганяючи мешканців просто на вулиці, відбирають їжу. Окупанти поводяться як справжні варвари — ріжуть худобу та птицю, громять усі навколо.

"Прокляті нелюди мародерствують і поводяться гірше за фашистів. Те, що вони роблять, це навіть не фашизм чи тероризм, це гірше. Для таких нелюдських знущань потрібне нове слово. Прокляті орки. Ми бачимо кожен крок російських терористичних військ і робимо з ними те, що маємо!", – зазначив Живицький.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ розповіли про втрати ворожої армії в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини