Головна Новини Суспільство події На Сумщині серед поля затримали майже три десятки «визволителів», що заблукали
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сумщині серед поля затримали майже три десятки «визволителів», що заблукали

За словами окупантів, вони йшли картою на кордон

11 березня 2022, 13:43 comments4599
Поділіться публікацією:

У прикордонній з Росією Сумській області поліцейські та місцева тероборона оперативно відреагувала на повідомлення жителів Роменського району, які повідомили про те, що неподалік нього з населених пунктів блукають підозрілі особи у військовій формі. У результаті українським копам та захисникам вдалося затримати 29 військовослужбовців Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Нацполіція у Facebook.

На Сумщині серед поля затримали майже три десятки «визволителів», що заблукали

Російські війська. Фото: Нацполіції

Затримані військовослужбовці РФ мали втомлений і приречений вигляд. Після допиту затриманих виявилося, що вони намагалися по карті пробратися до кордону Росії, щоб потрапити на свою територію.

Зазначається, що всі затримані були оперативно передані відповідним органам, де вони вже дають усі пояснення щодо того, як і за яких обставин вони перетнули українсько-російський кордон та чому опинилися на території Роменського району Сумської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — член комітету ВР з нацбезпеки та оборони Федір Веніславський розповів про спеціальне завдання для кадирівців, яких відправили до загону загонів під Київ. Росія, як і гітлерівська Німеччина разом зі сталінським СРСР використовує перевірену тактику, коли окупаційним військам не дають відступати свої ж, не залишаючи їм вибору — боротися до останнього або вмирати від дороги в спину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – після гідної оборони країни президент США Джо Байден зробив заяву про те, що президенту РФ Путіну в Україні бачити перемоги. До того ж, Вашингтон за жодних обставин не відмовиться від підтримки України у війні проти Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Sashko

11 березня 2022, 14:05

На розбір завалів від бомбардувань їх


Новини