Головна Новини Суспільство події На підтримку "Охматдиту" на продаж виставили роботу Бенксі
commentss НОВИНИ Всі новини

На підтримку "Охматдиту" на продаж виставили роботу Бенксі

У Лондоні виставили на продаж унікальну картину Бенксі для підтримки медичної установи "Охматдит"

24 березня 2022, 03:20
Поділіться публікацією:

У столиці Великобританії стартував благодійний аукціон на підтримку київської дитячої лікарні "Охматдит", де лікарі рятують життя сотень дітей, які постраждали під час війни в Україні.

На підтримку "Охматдиту" на продаж виставили роботу Бенксі

Продаж картини Бенксі (фото з відкритих джерел)

Так, одним із гучних лотів стала антивоєнна робота стріт-арту художника Бенксі Banksy's CND Soldiers, unsigned. Її виставив на продаж власник, який побажав залишитись невідомим.

"Попри активні обстріли та авіаудари РФ, фахівці "Охматдиту" продовжують залишатися в Києві для захисту та лікування дітей та поранених, яких доставляють до лікарні. Завдяки самовідданій роботі лікарні своєчасна медична допомога надається пацієнтам у повному обсязі, а зібрані кошти забезпечать продовження цієї важливої роботи", – зазначили організатори аукціону.

Аукціон вже розпочався та триватиме до 27 березня. Стартова ціна картини – 20 тисяч фунтів стерлінгів (понад 760 тисяч гривень).

Нагадаємо, Україну, на яку напала Російська Федерація, підтримують зараз у всьому світі. Нещодавно у Парижі з'явилося нове графіті сучасного художника Крістіана Гемі, яке він присвятив нашій країні. На стіні житлового будинку арт-художник, відомий під псевдонімом С215, намалював величезне жовто-блакитне графіті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що британський вуличний художник Бенксі представив нову роботу проти расизму та работоргівлі та присвятив її поваленню пам'ятника англійському работорговцю у Брістолі.

Читайте також, що картину вуличного художника Бенксі, яка висміює британський парламент, продали на аукціоні за 12,2 мільйона доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини