Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Парижі з'явилося графіті, присвячене Україні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Парижі з'явилося графіті, присвячене Україні (ФОТО)

Сучасний французький стріт-арт художник Крістіан Гемі намалював у Парижі графіті та присвятив його Україні

23 березня 2022, 05:20 comments1123
Поділіться публікацією:

Україну, на яку напала Російська Федерація, зараз підтримують у всьому світі. Нещодавно у Парижі з'явилося нове графіті сучасного художника Крістіана Гемі, яке він присвятив нашій країні.

У Парижі з'явилося графіті, присвячене Україні (ФОТО)

У Парижі з'явився мурал, присвячений Україні (фото з відкритих джерел)

На стіні житлового будинку арт-художник, відомий під псевдонімом С215, намалював величезне жовто-блакитне графіті. У своїй новій роботі він зобразив портрет української дівчинки у кольоровій гамі українського прапора. А також завершив мурал цитатою глави нашої держави Володимира Зеленського, яку він проголосив у своєму передвиборчому штабі навесні 2019-го: "Я дуже не хочу, щоб мої фотографії були у ваших кабінетах, бо я не бог і не ікона, а скоріше слуга". Натомість вішайте фотографії своїх дітей та дивіться на них, коли захочете прийняти рішення”.

У Парижі з'явилося графіті, присвячене Україні (ФОТО) - фото 2

Цим графіті митець висловив свою підтримку українцям. "Це змушує нас задуматися про поточну гуманітарну драму в Україні та про відповідальність політиків щось робити. Я не можу ігнорувати вторгнення великої політики у повсякденне життя людей", – так художник пояснив свій меседж крізь мистецтво.

Нагадаємо, у Верховній Раді України відзначили світових зірок, які підтримали Україну під час російської агресії. У відомстві зазначили, що вдячні іноземним знаменитостям за їхню допомогу, співчуття та підтримку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома актриса Емілія Кларк, яка прославилася завдяки культовому серіалу "Ігри престолів", як і багато інших світових зірок, підтримала Україну та наших мешканців, які страждають через російську агресію. Знаменитість закликала передплатників пожертвувати кошти, що підуть на медичні потреби нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини