Головна Новини Суспільство події У Раді подякували світовим зіркам за допомогу: хто підтримав Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді подякували світовим зіркам за допомогу: хто підтримав Україну

Як виявилося, багато світових знаменитостей підтримали Україну

21 березня 2022, 00:37
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді України відзначили світових зірок, які підтримали Україну під час російської агресії. У відомстві зазначили, що вдячні  іноземним зіркам за солідарність з Україною. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заву у Телеграм-каналі Ради.

У Раді подякували світовим зіркам за допомогу: хто підтримав Україну

Стівен Кінг також підтримав Україну (фото з відкритих джерел)

  У повідомленні йдеться, що голова ВРУ Руслан Стефанчук, перший заступник Голови ВРУ Олександр Корнієнко, заступниця Голови ВРУ Олена Кондратюк вдячні знаменитостям за підтримку в боротьбі проти російської агресії.
 Відтак до списку потрапили: Ілон Маск, Річард Бренсон, Герцог і Герцогиня Кембриджські, Девід та Вікторія Бекхеми, Райан Рейнольс і Блейк Лайвлі, Міла Куніс та Ештон Кутчер, Леонардо Ді Капріо, Анджеліна Джолі, Шон Пен, Бенедикт Камбербетч, Дженніфер Еністон, Ендрю Гарфілд, Крістен Стюарт, Джим Керрі, Емілії Кларк, Стівен Кінг, Джоан Роулінг, Стінг,   Армін ван Бюрен, Том Оделл, Леді Гага, Пол Маккартні, Роберт де Ніро, Мадонна. 

"Український Парламент цінує, що у цей вирішальний час вони стоять пліч-о-пліч з народом України та підтримують щирими словами та надзвичайними діями",- йдеться в офіційній заяві.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що американський письменник підтримав УкраїнуНашу країну, якій 24 лютого 2022 року оголосила війну Російська Федерація, підтримують у всьому світі. Культовий легендарний письменник Стівен Кінг також не залишився осторонь і публічно заявив, що "залишається з Україною". На кадрі Стівен Кінг стоїть у чорній футболці із синьо-жовтим принтом, на якій написано: "I stand with Ukraine", що в перекладі означає "Я підтримую Україну".
 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини