Головна Новини Суспільство події На окуповану Херсонщину насувається голод: росіяни активно вивозять усе їстівне
commentss НОВИНИ Всі новини

На окуповану Херсонщину насувається голод: росіяни активно вивозять усе їстівне

Найбільше беззахисними виявилися постояльці Каховського геріатричного пансіонату - вони потребують допомоги та підтримки

30 травня 2022, 15:25 comments1520
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що спікери Кремля заявляють про те, що Росія на Херсонщині надовго, самі росіяни поспішають повністю спустошити регіон. Активно вивозять із окупованої території продукти, через що регіону загрожує голод. Інформацію підтвердили і постояльців Каховського геріатричного пансіонату, що вже зараз починаються перебої з продуктами харчування. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook пише відомий український політолог Олексій Голобуцький.

На окуповану Херсонщину насувається голод: росіяни активно вивозять усе їстівне

Каховський геріатричний пансіонат. Фото: Facebook Олексій Голобуцький

Політолог зазначає, на ринках та продуктових складах Каховський геріатричний пансіонат вже попередили, що все вивозять повністю і через тиждень уже навряд чи можна буде купити щось із продуктів. Вже сьогодні більше відвантажують раніше замовлене та оплачене, ніж торгують – бо практично нема чим.

Олексій Голобуцький додає, старі та інваліди з Каховського геріатричного пансіонату ще сподіваються встигнути купити хоч щось – поки що на складах є хоч якісь рештки. Тому дуже просили, якщо є можливість зібрати ще трохи грошей.

"Їм дуже страшно: що буде завтра, що вони їстимуть і як виживатимуть. Вони й так ці три місяці протрималися дивом та вашою допомогою. Далі – абсолютна невідомість. Якщо є можливість трохи допомогти людям в окупації – номер карти: 5221 1911 0126 8059", – написав політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський на передовій: навіщо був потрібен візит на Харківщину – про що нове звернення президента.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Євросоюз боїться завдати вирішального удару: як подолати шантаж Росії нафтою та газом — чого чекати Україні — експерти озвучили шляхи вирішення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини