Головна Новини Суспільство події На Миколаївщині ввели комендантську годину для підлітків
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині ввели комендантську годину для підлітків

Після 22:00 діти мають знаходитися вдома

18 листопада 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Для того, щоб убезпечити життя неповнолітніх, у місті Первомайськ Миколаївської області запроваджено комендантську годину. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Першотравневої міськради.

На Миколаївщині ввели комендантську годину для підлітків

Комендантська година - фото з відкритих джерел

В осінньо-зимовий період неповнолітнім заборонено без супроводу батьків відвідувати розважальні заклади та заклади громадського харчування після 21:00. У весняно-літній період заборона зміщується на одну годину після 22:00.

Таке рішення було ухвалено на засіданні виконкому Першотравневої міської ради.

Ці заходи вводяться з метою посилення профілактичної роботи щодо запобігання бездоглядності та правопорушень серед дітей. Також скоєння злочинів проти дітей, для захисту їх від шкідливого впливу та збереження життя та здоров'я.

Правила:

заборонено відвідування закладів громадського харчування та розважальних закладів територіального товариства після 21:00 (вересень — лютий включно) та після 22:00 (березень — серпень включно);

інтернет-кафе, комп'ютерних клубів, читального залу міської бібліотеки під час навчального процесу протягом навчального року з 08:00 до 14:00 години.

Зазначається, що керівники магазинів і закладів громадського харчування мають право вимагати з 22:00 до 06:00 у відвідувачів документи, що підтверджують особу.

Також у закладах мають бути інформаційні стенди про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових і тютюнових виробів людям, які не досягли 18 років.

Нагадаємо, видання "Коментарі" раніше повідомляло, що у Сумах запровадили комендантську годину: чому і кого вона торкнеться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини