Головна Новини Суспільство події На Львівщині мати придумала, як заробити на доньці з інвалідністю та ухилянту
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині мати придумала, як заробити на доньці з інвалідністю та ухилянту

Шлюб вартістю в 40 тисяч гривень відразу виявився підозрілим прикордонникам

20 липня 2024, 13:05
Поділіться публікацією:

На Львівщині рідна матір вмовила доньку з інвалідністю вийти заміж за ухилянта, щоб допомогти йому виїхати за кордон. За фіктивний шлюб чоловік виклав майже 1 тисячу доларів, а саме – 40 тисяч гривень. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби.

На Львівщині мати придумала, як заробити на доньці з інвалідністю та ухилянту

На Львівщині мати змусила дочку з інвалідністю вийти заміж за ухилянта

Зазначається, що під час перевірки документів у пункті пропуску "Шегині" прикордонники Львівського загону викрили псевдоподружжя.

"З допомогою жінки, особи з інвалідністю, 33-річний харків'янин планував виїхати за кордон. Любов "дружини" чоловік придбав у її мами за 40 тисяч гривень", — йдеться у повідомленні.

Кошти ухилянт одразу перерахував на карту "тещі". Жінка з донькою теж поділилась, проте, не порівно. Донька з усієї суми отримала лише 10 тисяч гривень. Сам чоловік у розмові з прикордонником спочатку запевняв, що зустрів майбутню "дружину" під час відпустки у місті Мукачево і "покохав під час розпивання оковитої з першого погляду".

Його ж "дружина", 33-річна мешканка Львівської області, вирішила не обманювати та розповіла, що майбутнього "чоловіка" з мамою звів її знайомий. Матір своєю чергою після розмови з ним сказала доньці виходити заміж.

Читайте також на порталі "Коментарі" — скільки українців вважають, що бути ухилянтом не соромно: опитування.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Україна сьогодні протистоїть так званій другій армії світу. Країні, яка за територією і за чисельністю населення в рази більша, у якій, завдяки режиму диктатора Володимира Путіна, можуть легко мобілізувати декілька мільйонів осіб, відзначив нардеп Олександр Юрченко. При цьому, за його словами, РФ закидає трупами своїх солдатів українську землю, і при цьому займається рекрутингом в інших країнах.

Політик нагадав, що нещодавно з'явилася інформація, що з боку росіян на Харківському напрямку воюють представники африканських народів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини