Головна Новини Суспільство події На Львівщині 13-річна школярка народила малюка: 15-річний батько може потрапити до в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині 13-річна школярка народила малюка: 15-річний батько може потрапити до в'язниці

13-річна школярка народила малюка від 15-річного хлопця

16 травня 2023, 22:15 comments5945
Поділіться публікацією:

В одному з районів Львівської області  13-річна  дівчинка  народила  дитину від 15-річного  підлітка. Щодо  батька  малюка порушили  кримінальну справу за фактом зґвалтування неповнолітньої. Про деталі  приголомшливого випадку повідомляє  Zaxid.net.

 На Львівщині 13-річна школярка народила малюка: 15-річний батько може потрапити до в'язниці

Школярка народила в 13 років дитину (фото з відкритих джерел)

13-річна  місцева жителька  народила  малюка від 15-річного хлопця. Юні львів’яни  вже одружились,  проте тепер щодо батька  дитини  порушено справу про зґвалтування неповнолітньої (тобто особи, яка не досягла 14 років).

Повідомляють, що  учень  другого курсу Миколаївського професійного ліцею із села Андріянов досить довго  зустрічавсь з 13-річною  школяркою. Їх стосунки почались  ще минулоріч, коли їй  виповнилось лише 12 років. Наприкінці літа  школярка була вже вагітною  та народила навесні  цього року малюка.

Працівники прокуратури  повідомляють, що інтим  в юних закоханих  підлітків був  за згодою. Але 28 квітня хлопець  вже мав від прокурорів підозру щодо  скоєння особливо тяжкого злочину – він підозрюється  в тому, що скоїв зґвалтування неповнолітньої. Якщо  провину юного львів'янина  доведуть, то йому світить строк  ув'язнення  від 10 до 15 років.

"4 травня до Городоцького районного суду надійшло клопотання від прокуратури про обрання запобіжного заходу неповнолітньому хлопцю, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітньої (особи, яка не досягла 14 років). Суд відпустив юнака під особисте зобов'язання", — інформують правоохоронці.  

В зібраних матеріалах справи стверджують, що у  15-річного батька позитивна характеристика, яку надали педагоги  й раніше  львів’янин  із законом проблем не мав.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Рівненщині чоловік зґвалтував свою 13-річну падчерку

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини