Головна Новини Суспільство Кримінал Народила дитину від вітчима: на Рівненщині чоловік зґвалтував свою 13-річну падчерку
commentss НОВИНИ Всі новини

Народила дитину від вітчима: на Рівненщині чоловік зґвалтував свою 13-річну падчерку

Острозький районний суд виніс вирок чоловікові, який ґвалтував дочку своєї співмешканки

11 листопада 2021, 12:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Рівненщині чоловік зґвалтував неповнолітню. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

Народила дитину від вітчима: на Рівненщині чоловік зґвалтував свою 13-річну падчерку

Згвалтування у Рівненській області. Фото: Pixabay

Як стало відомо, правоохоронці під час досудового розслідування встановили, що 44-річний чоловік ґвалтував 13-річну дочку своєї співмешканки. Слідство встановило два епізоди насильства над дівчиною. Постраждала не розповідала нікому про те, що сталося через те, що боялася, що її мати позбавлять батьківських прав.

В результаті дівчинка завагітніла від свого вітчима і народила дитину. Днями зловмисника судили.

Колегія суддів повністю підтримала позицію прокуратури та призначила злочинцю покарання у вигляді позбавлення волі на строк десять років. Крім того, чоловіка внесли   до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи малолітніх.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Туреччині стався обвал будівлі. За його завалами виявилося понад двадцять людей. Більшості потерпілих знадобилася допомога медиків. Співробітники рятувальної служби працювали всю ніч, розбираючи завали. Усього було залучено понад дві сотні рятувальників. Наразі встановлюється причина події. За попередніми даними, інцидент стався під час пошкодження однієї зі стін будинку.

Також сайт "Коментарі" повідомляли про те, що в Індії сильна пожежа в будівлі лікарні забрала життя кількох немовлят. Вогонь огорнув одне із відділень медичного закладу. У цей момент у ньому було близько 40 дітей. Пожежники, які прибули на місце інциденту, повністю ліквідували спалах. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини