Головна Новини Суспільство події На курортах Туреччини коронавірус почав поширюватися з новою силою
commentss НОВИНИ Всі новини

На курортах Туреччини коронавірус почав поширюватися з новою силою

Глава Міністерства охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа каже, що таку сумну статистику коронавірусу в курортній країні вони бачать вперше за останній час

5 серпня 2020, 13:00 comments1790
Поділіться публікацією:

На турецьких курортах — різкий сплеск кількості інфікованих коронавірусом. Про це у своєму акаунті в Twitter написав глава Міністерства охорони здоров'я Фахреттін Коджа.

На курортах Туреччини коронавірус почав поширюватися з новою силою

За словами чиновника, таку сумну статистику коронавірусу в Туреччині вони бачать вперше за останній час. Через це, вважає міністр, Туреччина повинна докласти всіх зусиль, щоб знизити темп поширення інфекції. Відзначимо, що 4-го серпня в Туреччині підтвердили 1 083 нових випадків зараження, 18 осіб померли, а 994 одужали.

Нагадаємо, експерт розповіла про те, що кордони з ЄС для українців відкриють не раніше кінця вересня. Відповідний діалог з ослаблення обмежень на поїздки з країнами Євросоюзу зараз ведуть українські дипломати, — повідомляє віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина. Вона каже, що саме у вересні, швидше за все, буде активний діалог з країнами ЄС. Відкриють кордони навряд чи відразу всі країни: це буде поступовий процес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини