Головна Новини Суспільство події На Київ насувається потужний снігопад: жителів попередили про небезпеку
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київ насувається потужний снігопад: жителів попередили про небезпеку

Столицю засипле снігом

27 січня 2021, 15:26 comments2633
Поділіться публікацією:

У столиці України очікується серйозне погіршення погодних умов вже 27 січня. Синоптики прогнозують, що Київ накриє дощем, який буде переходити в мокрий сніг. Про це повідомили в комунальній корпорації "Київавтодор".

На Київ насувається потужний снігопад: жителів попередили про небезпеку

Снігопад у Києві. Фото: ТСН

Згідно з прогнозом синоптиків, негода накриє столицю увечері 27 січня, температура повітря буде коливатися від 1 градуса тепла до 2 градусів морозу, дощ буде переходити в мокрий сніг.

Вже з 28 січня Київ повинні накрити снігопади, а температура повітря буде коливатися від 0 до 6 градусів морозу.

В "Київавтодорі" повідомили, що міська влада буде вживати превентивних заходів, посипаючи дороги та тротуари столиці. У корпорації зазначили, що вони готові до різкого погіршення погоди, в розпорядженні є 544 одиниць спеціальної техніки, яка буде працювати цілодобово.

Також комунальники закликали жителів міста і водіїв бути уважними на дорогах, не залишати автомобілі на тротуарах, узбіччях і крайніх смугах руху.

За прогнозами синоптиків, різке похолодання по всій території України триватиме до початку лютого.

З настанням останнього місяця зими в Україні очікується істотне потепління і плюсова температура, як вночі, так і вдень.

Середня температура повітря складе 4-9 градусів тепла, а в південних регіонах нашої країни вона може досягати 15 градусів.

По справжньому весняну погоду, за прогнозами фахівців, в Україні варто очікувати після 20 чисел лютого, що свідчить про раннє настання весни.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, якою буде погода протягом 2021 року.

Також читайте про остаточну ціну на газ в лютому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

27 січня 2021, 16:22

СEKС Знакoмcтвa! Хочешь найти любовницу или секс на раз? - все это реально: без денег и обязательств, без шлюх и содержанок, все анонимно и бесплатно. Девушки любят секс и хотят члена и спермы, можешь убедиться сам ---- http://srt.vg/sisky


Новини