Головна Новини Суспільство події Опублікована остаточна ціна на газ в лютому
commentss НОВИНИ Всі новини

Опублікована остаточна ціна на газ в лютому

Ціна нижче встановленої Кабміном

27 січня 2021, 10:36
Поділіться публікацією:

У компанії НАК "Нафтогаз" опублікували тарифи на блакитне паливо в лютому 2021 року, ціна одного кубометра газу становитиме 6,86 гривні з урахуванням ПДВ. Ця ціна нижча за ту, яку раніше рекомендувало уряд Дениса Шмигаля (6,99 гривні), повідомили на офіційній сторінці компанії в Facebook.

Опублікована остаточна ціна на газ в лютому

Газ. Фото: Delo

В "Нафтогазі" повідомили, що встановлена ціна на лютий нижче рекомендованої Кабміном внаслідок власної мінімальної націнки. Там відзначили, що метою компанії є найкращі умови для споживачів.

Газівники нагадали, що для клієнтів, які оформили тариф "Річний", вартість газу не буде змінена і складе 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за кубометр блакитного палива, відповідно до умов укладених договорів.

У прес-службі "Нафтогазу" також відзначили, що як постачальник останньої надії вони готові запропонувати свої послуги всім споживачам, постачальник яких не зможе або відмовиться поставляти газ за встановленою ціною.

18 січня 2021 року Кабмін прийняв рішення про встановлення граничної ціни на газ (6,99 гривні за кубометр), яка буде діяти до кінця березня 2021 року.

З квітня ціна на блакитне паливо буде встановлюватися на ринкових умовах. У компанії закликали не відкладати подачу заявки на зміну постачальника газу.

26 лютого українські постачальники також опублікували ціни на газ в лютому 2021 роки, які варіюються від 6,88 гривні до 6,99 гривні за кубометр.

Раніше "Коментарі" повідомляли про посібник, як можна платити за газ менше грошей.

Також читайте думки про те, хто виграє від державного регулювання цін на газ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дан

27 січня 2021, 12:40

"Тiльки пiсля цього сепари та промосковськи найманцi мабуть зрозумiють, що перемога на нашому боцi..", - В. Вятрович.


Новини