Головна Новини Суспільство події На Херсонщині ЗСУ знищили склад з боєприпасами і 70 окупантів, – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині ЗСУ знищили склад з боєприпасами і 70 окупантів, – Генштаб ЗСУ

Тривають наступальні дії противника у Східній операційній зоні

26 квітня 2022, 08:23 comments1339
Поділіться публікацією:

У районі Великої Олександрівки Херсонської області українські захисники ліквідували 70 російських військових (точна кількість загиблих уточнюється). До того ж, ЗСУ знищили ворожий склад з боєприпасами. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ в Facebook.

На Херсонщині ЗСУ знищили склад з боєприпасами і 70 окупантів, – Генштаб ЗСУ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Також підрозділи окупантів зазнали втрат в особовому складі в районі населених пунктів Новодмитрівка та  Білоусове. 

В зведенні повідомляється, на Донецькому і Таврійському напрямках ворогом здійснюється переміщення пунктів управління ближче до лінії бойового зіткнення. Противник здійснює вогневий вплив по позиціях наших військ із застосуванням мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню по всій лінії зіткнення, так: на Сєверодонецькому напрямку противник веде бойові дії в районі населеного пункту Рубіжне; на Попаснянському напрямку намагається оволодіти Попасною, тривають бої; на Авдіївському напрямку ворог намагається вести наступальні дії, успіху не має; на Курахівському напрямку безуспішно здійснював наступальні дії у напрямку населених пунктів Новомихайлівка та Мар’їнка; на Запорізькому напрямку противник веде наступальні бойові дії в напрямку населеного пункту Трудолюбівка, тривають бої. 

Ворог здійснює масований вогневий вплив та блокування наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь” у Маріуполі. 

На Південнобузькому напрямку противник, по всій лінії зіткнення, здійснював поодинокі обстріли наших підрозділів. Фіксується розвідувальна активність у районі адміністративного кордону Миколаївської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава Луганщини Сергій Гайдай розповів, з якою проблемою зіткнулися мешканці після настання окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини