Головна Новини Суспільство події Глава Луганщини розповів, з якою проблемою зіткнулися мешканці після настання окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Луганщини розповів, з якою проблемою зіткнулися мешканці після настання окупантів

У деяких населених пунктах настільки все розстріляно, що навіть нема до чого приєднуватися

26 квітня 2022, 07:35
Поділіться публікацією:

Більшість міст і сіл Луганської області залишилися без електроенергії після початку російських військ на Донбасі. Росіяни накривають житлові квартали та об'єкти критичної інфраструктури вогнем, що ремонтникам просто нічого залишається лагодити. Люди, які не встигли евакуюватись, залишаються практично відрізаними від цивілізації. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.            

Глава Луганщини розповів, з якою проблемою зіткнулися мешканці після настання окупантів

Зруйнований будинок. Фото: з відкритих джерел

Губернатор Луганської області уточнив, що Сєвєродонецьк та невеликі населені пункти, які розташовані неподалік, вже підключені до електропостачання. Тут ремонтникам удалося оперативно виправити ситуацію.

Гайдай додав, якщо ж говорити про решту населених пунктів Луганської області, де продовжуються бої, то там відновити подачу електроенергії неможливо.       

"У багатьох населених пунктах настільки все розстріляно, що навіть нема до чого приєднуватися, щоб відновлювати електропостачання", – зазначив Сергій Гайдай.

Читайте також на порталі "Коментарі" — все більше підстав стверджувати, що Росія готова піти на те, щоб провести так званий фейковий референдум у тимчасово окупованому Херсоні. При цьому президент України Володимир Зеленський вже заявив, що такий крок Росії призведе до того, що Україна припинить будь-які переговори, адже суть їх буде повністю втрачена. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли – що може статися, якщо такий "референдум" все ж таки буде проведений.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини