Головна Новини Суспільство події На Харківщині, через чотири доби знайшли 2-річну Віолетту: що з дитиною
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині, через чотири доби знайшли 2-річну Віолетту: що з дитиною

Дитину відшукали у лісі, за 6 км від дому. Три ночі вона провела сама, посеред хащ, диких звірів та небезпеки

27 травня 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

До пошуків дівчинки залучили понад тисячу людей. Її вдалося врятувати правоохоронцям Богодухівського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook-сторінку начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова.

На Харківщині, через чотири доби знайшли 2-річну Віолетту: що з дитиною

Віолета та її спасителі. Фото порталу МВС

"Саме в їхньому квадраті пошуків була дитина. Три ночі вона провела в лісовій місцевості. Її шукали майже 4 доби. Прочісували кожен метр густої лісосмуги", — зазначив у дописі Болвінов.

Попри версію щодо викрадення маля, рятувальники, правоохоронці, родичі та батьки не втрачали надію й продовжували пошуки зниклої дитини. На щастя, ця історія закінчилася "хепіендом". На добрі вісті відреагували і в МВС України. Там зазначили, що 2-річна Віолета уже в безпеці.

"Нарешті дівчинку знайшли у лісі. Вона жива, проте надто стомлена, спрагла і голодна. Протиправних дій щодо дитини не було скоєно, Віолетта відійшла далеко від дому й загубилася. Зараз знайдену дівчинку оглядають медики", – йдеться у повідомленні.

Як зауважив очільник Харківської ОВА, Олег Синєгубов у Facebook: "Поверхнево оглянувши, стан здоров’я Віолети – задовільний. Далі їй проведуть обстеження в медичній установі", підкреслив він.

Зауважимо, Віолета зникла 23 травня, у селі Скрипаїю. Дитина гралася у дворі, на території приватної оселі з братом, але ввечері хлопчик прибіг до хати сам. Дівчинку шукали серед чагарників, боліт, водойм, проте знайшли у лісі. Її батько – воїн ЗСУ, тож мати сама виховує дітей.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У Бєлгородській області кілька селищ залишилися без влади: у ГУР розповіли, що сталося На території Бєлгородської області повстання триває та набирає обертів та масштабів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини