Головна Новини Суспільство події На дороги України випустять фантомні патрулі
commentss НОВИНИ Всі новини

На дороги України випустять фантомні патрулі

Фантомні патрулі будуть діяти разом з камерами автофіксації та радарами TruCAM

11 серпня 2020, 10:44 comments1834
Поділіться публікацією:

У 2021 році в Україні почнуть працювати так звані фантомні патрулі — автомобілі без розпізнавальних знаків, які будуть вимірювати, з якою швидкістю їздять українські водії. Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

На дороги України випустять фантомні патрулі

За його словами, фантомні патрулі будуть діяти разом з камерами автофіксації та радарами TruCAM. Білошицький каже, що МВС України здійснює реформи, перевірені іншими країнами. Таким чином, система автофіксації повинна працювати в парі з пристроями вимірювання швидкості в ручному режимі, що дозволить досягти максимального результату.

Як раніше повідомляли "Коментарі", відділ з правоохоронних питань посольства США в Україні зробив подарунок нашій поліції. 66 позашляховиків придбали в рамках програми "Поліцейський офіцер громади" і незабаром передадуть в українські села. За інформацією прес-служби посольства США в Україні, вони хочуть допомогти нашій країні забезпечити доступ до якісної служби поліції в сільській місцевості. Всього ж подібних машин в селах буде 124.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Bujhm

1 грудня 2020, 16:50

Это те, которые на самокатах что ли


Новини