Головна Новини Суспільство події На дорогах України запрацюють 20 нових комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР: від Києва до Волині
commentss НОВИНИ Всі новини

На дорогах України запрацюють 20 нових комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР: від Києва до Волині

Нові прилади встановили на дорогах Полтавської, Львівської, Волинської та Київської областей і у деяких містах

26 серпня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

З 27 серпня на автомобільних дорогах Полтавської, Львівської, Волинської та Київської областей, а також у містах Запоріжжя, Мелітополь та Кривий Ріг запрацюють прилади фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції України.

На дорогах України запрацюють 20 нових комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР: від Києва до Волині

Автофіксація порушень ПДР, фото з відкритих джерел

Зокрема, на Волині з’явиться чотири прилади для фіксації порушень на дорогах, на Полтавщині — один, у Львівській області запусткають п’ять приладів контролю “КАСКАД” і на Київщині чотири.

Де вже працюють камери

Наразі автоматично фіксують правопорушення 77 приладів на українських дорогах. Зокрема, вони розташовані у містах Київ, Кропивницький, Харків, Львів, Черкаси, Житомир, Чернігів, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Миколаївській, Чернігівській, Одеській областях. 

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", автофіксація порушень ПДР: Аваков розповів, скільки спіймали порушників. За перші чотири дні роботи системи автофіксації на дорогах Києва водії стали порушувати швидкісний режим на 40% рідше. За перші чотири дні роботи камери автофіксації "зловили" 180 тисяч порушників. Деякі з них потрапили в об'єктив кілька разів поспіль. Усі ці водії перевищили швидкість і невдовзі отримають повідомлення з вимогою заплатити штраф.

Але попри таку кількість порушників, є і хороші новини. Автомобілісти в Києві, знаючи про камери, почали дійсно їздити акуратніше. Всього за 4 дні кількість випадків перевищення швидкості знизилася майже наполовину.

Всього в Києві запрацювали кілька десятків камер автоматичної фіксації. Що потрібно знати про систему водіям, "Коментарі" розповідали раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини