Головна Новини Суспільство події На Дніпропетровщині мають намір просувати туризм під обстрілами за мільйон гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині мають намір просувати туризм під обстрілами за мільйон гривень

Під час війни на Дніпропетровщині зібралися розвивати туризм за бюджетні кошти

16 липня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

Під час повномасштабної війни Росії проти України в Дніпропетровській області, яка систематично обстрілюється ворогом, вирішили замовити через майданчик торгів Prozorro рекламні та маркетингові послуги з інформування мешканців області, інших регіонів, країн світу з туристичних об'єктів та пам'яток області. На все про все у Дніпропетровській облдержадміністрації вирішили із бюджету виділити 1 мільйон гривень. Як передає портал "Коментарі", ознайомитись із пропозицією Дніпропетровської ОДА можна, на офіційному сайті Prozorro.

На Дніпропетровщині мають намір просувати туризм під обстрілами за мільйон гривень

Обстріл. Фото: з відкритих джерел

Все це на фоні того, що тільки вчора повідомлялося про "приліт" у Дніпро, внаслідок чого спалахнула страшна пожежа. Сьогодні з'явилися повідомлення про обстріл ворожими РСЗВ Нікополя Дніпропетровської області. Є загиблі, багато завалів, де працюють рятувальники. Такі обставини вимагають величезних фінансових ресурсів щодо порятунку та захисту життів жителів області, яким явно не до туризму. І тим більше, навряд чи привабить туризм під обстрілами іноземців, про що тонко натякає мільйонний тендер Управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації. Питання в іншому – хто і на що насправді вирішив витратити кошти платників податків, хоча, можливо, туризм під час війни для когось — екзотика.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська ракета потрапила до цивільного об'єкту – Одеса у чорному диму: подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – високооплачуваний менеджмент не врятував: у "Нафтогазі" допустили технічний дефолт.

"Коментарі" писали раніше – постачання зброї Україні тепер під загрозою: про що говорить заява МЗС Італії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини