Головна Новини Суспільство події На День Незалежності українці побачать парад без «совковості»: Таран зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

На День Незалежності українці побачать парад без «совковості»: Таран зробив заяву

Міністр оборони Андрій Таран ознайомився з ходом підготовки до параду військ з нагоди Дня незалежності України, в якому візьмуть участь близько 5 тис. представників сектора безпеки і оборони

12 серпня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Україна відходить від "совковості" підготовки і проведення урочистих військових парадів. Тепер це в минулому. Такі традиції сповідує хіба що сусідня Росія, яка веде проти України війну. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на заяву міністра оборони України Андрія Тарана, який сьогодні вирішив особисто подивитися репетицію параду на ДП "Антонов".

На День Незалежності українці побачать парад без «совковості»: Таран зробив заяву

Андрей Таран Фото: Українські новини

За словами Андрія Тарана, до 30-ї річниці Незалежності Україна підходить оновленою, без радянської системи організації подібних заходів. Андрій Таран відкрив деякі моменти, натякнувши, що в цьому році парад буде незвичайним, він буде відрізнятися від стандартного параду, до якого більшість українців звикли. Люди побачать святкування на Хрещатику, яке раніше не бачили в столиці.

Забігаючи наперед міністр зазначив, що вперше не буде об'їзду військ і вітання головнокомандувачем ЗСУ кожної коробки окремо. Такі методи залишилися в сусідній Росії, в Україні тепер будуть інші традиції. Всього в параді візьмуть участь близько 5 тисяч військових. Міністр підкреслив, що більшість тих, хто буде задіяний в параді, пройшли війну. Також не варто очікувати важкої військової техніки в центрі Києва. Звичної багатьом важкої військової техніки також не буде. Офіційне пояснення міністра — щоб не пошкодити огрядне покриття в центрі Києва.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — парад військ 24 серпня відбудеться на Хрещатику та Майдані Незалежності. Президент Зеленський вирішив не відмовлятися від військового параду, святкувати будемо широко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

20 серпня 2021, 04:04

ККК, Что бы ты своей злобой подавился! Россия как была 30 лет Путинским концлагерем так и осталась!

ККК

13 серпня 2021, 10:43

Эти хохло говно парады на день неспроможности могли бы и не проводить! И так все видят, что за 30 лет неспроможности украдина обосралась и деградировала по полной!

ККК

13 серпня 2021, 10:41

Без совковости это как? Пройдут боевые пидарасы под предводительством клячко?)))


Новини