Головна Новини Суспільство події На Буковині наречений влаштував стрілянину на власному весіллі: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Буковині наречений влаштував стрілянину на власному весіллі: подробиці (ВІДЕО)

Правоохоронці дізналися про стрілянину з соціальних мереж

30 липня 2021, 22:31
Поділіться публікацією:








У Чернівецькій області 27-річний чоловік у себе на весіллі влаштував стрілянину. Наречений на BMW X-5 влаштував стрілянину з автоматичного карабіна. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Чернівецької області.

На Буковині наречений влаштував стрілянину на власному весіллі: подробиці (ВІДЕО)

Стрілянина на весіллі (фото з відкритих джерел)

 У повідомленні йдеться, що  інцидент трапився 25 липня в селі Нижні Петрівці, що в Чернівецькому районі. Правоохоронці дізналися про стрілянину на весіллі з соціальних мереж. Хтось опублікував відео з місця події.

На кадрах з відео видно, що чоловік, нехтуючи правилами безпеки, почав стріляти біля людських будинків.

Стало відомо, що на щастя ніхто з гостей та місцевих жителів не постраждав.

 Виявилося, що власником автоматичного карабіна виявився 33-річний знайомий нареченого. За інформацією поліції, у чоловіка є ще 3 одиниці зброї. Після цього, інциденту чоловік буде позбавлений дозволу на зберігання та використання зброї, яка була у нього.

 Правоохоронці  оголосили підозру нареченому за незаконне поводження зі зброєю. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

 Поліцейські провели огляд на місці події та три санкціонованих обшуки на місці інциденту, а також – в учасників стрілянини.

Наразі триває досудове розслідування.  

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інофрмувало своїх читачів про те, що в Одеській області зі стріляниною святкували весілля: поліція ввела операцію "Перехоплення".У селі Фонтанка, в Одеській області, чоловік прямо на весіллі почав стріляти з автомата. У поліції ввели спецоперацію "Перехоплення".У повідомленні правоохоронців йдеться, що надзвичайна ситуація сталася поблизу торгового центру "Рів'єра". На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини