Головна Новини Суспільство події На Банковій анонсували "чесну розмову" про майбутнє України
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій анонсували "чесну розмову" про майбутнє України

25 лютого відбудеться велика конференція щодо майбутнього шляху України

22 лютого 2024, 07:50
Поділіться публікацією:

У другу річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну, 24 лютого, Київ відвідає багато іноземних лідерів, а 25 лютого відбудеться велика конференція щодо майбутнього шляху України, в якій візьмуть участь усі топові чиновники. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив прес-секретар президента України Сергій Никифоров.

На Банковій анонсували "чесну розмову" про майбутнє України

Офіс президента. Фото: з відкритих джерел

"24 лютого буде багато того, що наші дипломати називають міжнародним компонентом – це візити іноземних лідерів, наших великих друзів та надійних партнерів. Хто саме буде, зі зрозумілих міркувань сказати не можу, але очікуємо, що це будуть не просто символічні візити підтримки, а й що ці візити будуть практичні результати", – зазначив прес-секретар.

За його словами, також буде онлайн засідання "Групи семи" за участю України. І це також дуже сильна підтримка.

Також Сергій Никифоров зберіг інтригу, наголосивши, що на 25 лютого готується щось особливе. Це буде конференція – чесна розмова про шлях України далі, її шлях у 2024 році.

"Будуть усі топ-спікери від влади, військово-політичне керівництво України, прем'єр-міністр, голова Верховної Ради, СБУ, управління розвідки, Мінстратегпром. Буде перша леді, буде Мінінфраструктура, Офіс президента і, звичайно, сам президент. Ми говоритимемо про різні аспекти майбутнього України", – розповів речник президента.

За словами Никифорова, йтиметься про майбутнє армії та її розвиток, впровадження сучасних технологій, інтеграцію в ЄС і НАТО, гарантії безпеки, ментальне та фізичне здоров'я, підтримку бізнесу тощо.

"За підсумками цієї конференції президент візьме слово та проведе свою прес-конференцію. Він окреслить своє бачення зазначених тем та відповість на основні питання", – резюмував Никифоров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — із чим підходимо до другої річниці великої війни: які висновки та прогнози.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Medkot

22 лютого 2024, 10:08

Дуже хочется почути доповідь міністра стратегічної промисловості. Де ж, вже 2 роки, ховаються українськи боєприпаси та зброя, вироблена на українських підприємствах?


Новини