Головна Новини Суспільство події На Арестовича знову написали заяву – що йому загрожує
commentss НОВИНИ Всі новини

На Арестовича знову написали заяву – що йому загрожує

Арештович на семінарах сказав про "душіння жінок", на нього написали заяву у Раді

28 вересня 2023, 14:07
Поділіться публікацією:

До правоохоронних органів надійшла заява на екс-радника глави Офісу президента Олексія Арестовича від народного депутата фракції "Голос" Інни Совсун. Нардеп звинувачує блогера у "пропаганді культу насильства та жорстокості". Про це сама нардеп повідомила у Facebook.

На Арестовича знову написали заяву – що йому загрожує

Олексій Арестович. Фото - з відкритих джерел

Однією із сфер діяльності Арестовича є платні та закриті семінари на тему психології, саморозвитку та стосунків між людьми.

На каналі "Палає" опублікували вирізки із семінарів блогера, які присвячені стосункам між чоловіками та жінками. Автори каналу звинуватили Арестовича у "пропаганді сексизму та насильницьких дій".

В одному з відрізків екс-радник голови ОП говорить про нібито виникає у чоловіків бажання "придушити жінок", коли партнерки "не чують їх".

"Хлопчики, поки нас дівчатка не чують, ми можемо з вами нормально і відверто поговорити. От скажіть, що хочеться зробити з цими істотами? Придушити. Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звичайно, хочеться трах...ть, а коли набридне", звикли, або наїлися, далі хочеться придушити нахрін, щоб її ніколи не було. І після цього не розмикати пальців років зо три, поки гарантовано не задушиш", — заявив Арестович.

Сама Совсун пояснила своє рішення написати заяву до правоохоронних органів тим, що є небезпека, що якийсь учасник цього "семінару", який проводив Арестович, потім спробує придушити жінку чи вчинити якийсь інший злочин.

"Час закінчувати з цим "цирком", вже давно не смішно", — заявила нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній радник Офісу президента України, блогер Олексій Арестович, який раніше не раз відрізнявся скандальними заявами, за одну з них може бути притягнутий до відповідальності. Йдеться про його фразу під час інтерв'ю з Юлією Латиніною, що українці нібито припустилися помилки, дозволивши собі розлюднити росіян. Раніше подібну тезу він просував у червні, критикуючи українців за їхню радість щодо смерті російського туриста, якого з'їла акула в Єгипті. Ну, а зараз блогер Олександр Нотевський повідомив, що написав на Арестовича заяву в СБУ, зазначивши, що роздуми про те, що ми нібито своїми образами росіян спровокували мобіків йти на війну, можуть мати ознаки виправдання російського вторгнення в Україну. Про що свідчить ця ситуація? Хто правий, хто винен? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини